Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Expertbadare

Skrivet av den 25 juli, 2008 i Resor

JodÄ nÀr det Àr 40 grader varmt dÄ badar man, mycket och lÀnge! Eftersom jag redan visat hotellet och poolen börjar jag vÀl med nÄgra poolbadarbilder.

M i poolen

M sÀter sig pÄ botten av poolen

Jag guppar

SĂ„ hĂ€r fin Ă€r min nya bikini om man kollar in den under vatten! Det Ă€r knappt man vet vad som Ă€r upp eller ner. Hehe blek som en bulldeg! Har faktiskt fĂ„tt lite mer fĂ€rg nu 😉

M kör ett figursimpass

Lite figursimning eller nĂ„got Ă„t det hĂ„llet 🙂

Men vi trivs bÀst pÄ stranden, hoppandes i vÄgorna eller bara guppandes pÄ rygg. SÀrkilt mycket tid i sanden blir det aldrig nÀr vi firar semester.

klippte ihop nÄgra bilder lite slarvigt sÄ att ni fÄr en uppfattning om hur mysigt det Àr. bilden Àr klickbar dÄ det var lite svÄrt att fÄ till en tydlig bild som fick plats i bloggen.

höga vÄgor

Vissa dagar var det höga surfvÄgor som sköljde över oss, M blir som ett litet barn och tummlar runt som en liten makak i vattnet.

VĂ„gaction

jodÄ Àven jag kan skutta lite Àven om jag Àr lite begie och hÄller mig lite lÀngre ut pÄ djupare vatten strax innan vÄgorna bryter sÄ hÀnder det att jag hoppar runt som en galen turist (turist föresten, jag tror badvakten och hand polare var vÀrst..och bÀst pÄ att kroppssurfa i vÄgorna).

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Expertbadare”

 1. Det här sa Jenny den 26 juli, 2008 klockan 16:00 1

  Gud va underbart det ser ut att vara
  🙂

  Det var underbart.
  Önskar dessutom att jag hade ACn jag hade dĂ€r hĂ€r istĂ€llet
 2. Det här sa Camilla den 27 juli, 2008 klockan 0:19 2

  HÀrligt ni verkar ha haft! Snygg bikini ocksÄ tyckte jag. Det Àr sÄ svÄrt att hitta annat Àn nÄgra trekantiga tygbitar med snöre omkring nu och de sitter ju sjutton inte uppe, speciellt inte om det Àr vÄgor. Man törs ju knappt hoppa.

  Tja jag brukar ha problem att hitta nĂ„got med D kupa och de dĂ€r trekantsvarianderna de fĂ„r jag bara inte plats i. NĂ€r vĂ„gorna gick höga gick nĂ€stan alla tjejer och höll sig för bröstet 😉
 3. Det här sa Carina den 27 juli, 2008 klockan 8:56 3

  HĂ€rliga badbilder verkligen!
  SjÀlv har vi bara en vanlig sÄ nÄgra vattenbilder
  blir det inte frÄn Kroatien för vÄr del!
  DU den spindeln hade fÄtt min Stefan att göra pÄ
  sig minst sagt! 🙂
  Kram Carina

  Hahah jag tar det som att du Àr spindeljÀgaren i hushÄllet. Vi hade inte heller vattenkamerahus men köpte som sagt en engÄngsvariant.