Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fodd i kraftans tecken

Skrivet av den 16 juli, 2008 i Resor

Det ar nu solklart vad det innebar da jag numer ar kokt och fargad.

Fast jag tror att om jag bara later det vila lite sa kommer det att klara sig bra. I garkvall sag jag dock inte frisk ut 🙂

Har smitit in pa ett cafe med Tompa Jones sjungande sex bomb… Jo ehhh jag vet inte just nu. Ska strax ga ner och doppa mig i havet ikladd skyddande t-shirt. Strax over 40 grader i luften gissar jag pa. I gar kvall var det svala 33 grader. Tur vi valde hotell med AC!

Mer senare… kanske

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fodd i kraftans tecken”

 1. Det här sa ina den 17 juli, 2008 klockan 18:44 1

  sÄ du har det vÀldigt varmt dÀr. jag dagdrömde om grekland idag för jag kÀnner en som ocksÄ Àr dÀr. men nu nÀr du sÀger att det var svala 33 grader om natten dÄ Àr jag inte precis sÄ intresserad lÀngre tror jag. hur fÄr man upp kalorier om man bara förbrÀnner dom hela tiden? har jag missuppfattat nÄtt?

  sÄ roligt se dig i mina kommentarer igen! ha det sÄ bra trots vÀrmen!

  Galet varmt kan man saga, fast nu sitter jag med AC och besvaras inte alls:-)
  33 grader pa natten ar ocksa helt hanterbart eftersom vi har AC i sovrummet.
 2. Det här sa Camilla den 19 juli, 2008 klockan 13:58 2

  HallĂ„, var Ă€r du nĂ„gonstans dĂ„? SjĂ€lv har jag precis anlĂ€nt frĂ„n tvĂ„ hĂ€rliga veckor i skogen – nĂ€stan sĂ„ att man blir Ă€nnu mer osocial… hi hi… Har du dragit utomlands till sol och vĂ€rme?
  Hoppas du har det riktigt mysigt.
  Kram!

  jag sitter pa ett intenetcafe i Grekland. Tva dagar kvar pa utlandsvistelsen och det kanns OK man borjar bli riktigt slut av att ha semester 🙂
 3. Det här sa diana den 22 juli, 2008 klockan 21:38 3

  Haha jag Àr ocksÄ krÀfta.
  Kanske dĂ€rför jag aldrig solar. 🙄

  Ja fast nu har jag faktiskt lyckats bli frÀkningtbrun.
  Hur det nu gick till!?