Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vuxenpoäng

Skrivet av den 8 juli, 2008 i Svammel

Allt är ju lite relativt. Skulle jag svarat för tio år sedan hade nog mina poäng blivit högre. Hur i hela friden ska jag tolka det? ”Din ålder borde vara 32.1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Kommer jag att vara tillbaks i barnstadiet vid 60? Vore kanske inte alls så dumt bara någon tar hand om mig lika väl som mina föräldrar gjorde. Inte troligt att någon skulle ha det tålamodet med mig. Inga barn har jag heller som jag kan tvinga att ta hand om mig. Hur det utveklar sig? Ja den som lever får se.

11 har sagt sitt

11 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vuxenpoäng”

 1. Det här sa Jannice den 8 juli, 2008 klockan 20:11 1

  Hej! Kul att hitta hit!! Bosse är en ragdoll 🙂

  kram
  Jannice

  (vilka sötnosar du har då!!)

  Jag gissade nästan det, men har aldrig sett en så ljus Raggdoll. De brukar vara mer lika birmor fast utan de vita tassarna. 😉
 2. Det här sa Miamaria den 8 juli, 2008 klockan 22:57 2

  Hej!

  Var ju tvungen att testa detta…och jag var visst äldre än jag är… så kan det gå…..

  HA´en bra vecka!
  MiaMaria

  Ja den är nog inte så vetenskaplig den där testen 😉
  Ska på kurs imorgon EM och på torsdag går planet så veckan ser lovande ut.
  Hoppas din blir lika bra.
 3. Det här sa ina den 9 juli, 2008 klockan 0:01 3

  Ålder, ålder. Samma problem, suck… god natt!
  Nu ska jag sova min skönhetssömn.

  Packar, för att ha det klart, ska hem till mamma och fira att hon blir ett år äldre imorgon så då blir det kort om tid. Ingen skönhetssömn för mig med andra ord 😉
 4. Det här sa ina den 9 juli, 2008 klockan 8:07 4

  Tack för svaret själv! Jag var inne på Din engelska sida sent igår kväll, plötsligt upptäckte den. Det kommer säkert att gå bra med min engelska också…så smånigom. Just nu är jag inte precis så bra.

  Ja den sidan är lite eftersatt 😉 Jag har inte skrivit så mycket som jag vill. Den är ju ett sätt att kommunicera med mina vänner i USA. Så jag får ta och skämmas lite. Jag har inte ens fixat designen så att den funkar sen jag uppdaterade bloggverktyget. Jag borde skämmas 😉
  Tror nog att du får fart på din engelska bara du börjar prata lie så att det släpper. Jag minns fortfarande sommaren det släppte för mig, jag var 13 och skulle fylla 14 och var på min första språkresa på Isle of Wight. En fantastiska sommar.
 5. Det här sa GÅRDSROMANTIK den 9 juli, 2008 klockan 8:59 5

  Men vilket kul test – det måste jag bara pröva.

  Kram Maud

 6. Det här sa GÅRDSROMANTIK den 9 juli, 2008 klockan 9:04 6

  Men gud så hemskt – jag borde vara 50,2 – men man kanske skall tolka det som att jag är väldigt klok! Så är det säkert.

  Kram Maud

  *Skrattar* 😆 😆 😆
  Ja i alla fall väldigt stadgad, sör jag uppfattade att frågorna gick ut mycket på det!
 7. Det här sa Carina den 9 juli, 2008 klockan 10:17 7

  Den frågan brukar jag också ställa mig,
  vem tar hand om mig när jag blir gammal?
  Nää usch sånt vill jag då helst inte alls tänka på!
  Hehe, jag har ju en betydligt yngre (8 år) man som tur är 🙂
  Kram Carina

  Vill inte alls vara kärringen mot strömmen men gubbar blir gubbar fortare än kärringar blir kärringar. Å andra sidan kan ni hjälpas åt och ta hand om varandra 😉
 8. Det här sa diana den 9 juli, 2008 klockan 13:59 8

  31.1
  😛

  Men fasiken då, då är jag ju gammal!
  .
 9. Det här sa Carina den 10 juli, 2008 klockan 5:00 9

  Hehe tack för påminnelsen on efiit!
  Kanske fotar man sen får jag se om vi kommer
  åt något fritttrådlöst när vi är ute i Europa!
  Har hört att det ska finnas fritt lite här och där
  så jag kommer att blogga när det finns i alla fall,
  blir väl inte varje dag men ibland kanske i alla fall!
  Kram och ha nu en underbar semesterresa

  Kolla på McDonalds jag tror de kör fritt trådlöst över Europa.
  Fast då måste ni offra en på McDmat… 🙂
 10. Det här sa Camilla den 10 juli, 2008 klockan 17:23 10

  Tjena! Usch vilken dålig bloggare jag är nu, men solen skiner och vi badar och solar varje dag. Lovar att bli riktigt bra på att blogga igen då det blir sämre väder. Hoppas att allt är bra hos dig. Har mycket att läsa ikapp här!
  Kramar!

  Kan inte skryta med att jag ar en bra bloggare heller, har ju gatt massor med dagar utan att jag kikat in pa nagot internetcafe. Har varit for hett att ga upp pa dagen, men idag ar jag brand sa jag tar det forsiktigt med stranden
 11. Det här sa ina den 16 juli, 2008 klockan 14:10 11

  väntar på någon som jag inte känner men ändå saknar dina kommentar o de nya inlägg! ha du så bra på din semester!

  Ar snart pa banan igen!
  Som du ser kan jag inte halla mig borta helt, borde starta AB=AnonymaBloggare