Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vampyrföda en skräckis

Skrivet av den 17 juni, 2008 i Svammel

Det finns en jäkla massa ruggiga kryp som mygg, knott, bromsar, getingar & fästingar som kommer fram när solen värmer. Linda som dessutom bor i ”mygghelvetet” släpper ut sina aggresioner i sin blogg. Jag kan inte annat än hålla med henne för dessa små jaktplan är inte inga leksaker trots att de är så små. När jag bodde i Florida stod jag och väntade på skolbussen (Den hämtade en gång på morgonen och lämnade en gång på eftermiddagen). Så när jag då stog där och väntade såg jag en svart oformlig gestallt som kom ”gåendes” mot mig. Samtidigt såg jag bussen… Hoppades att bussen skulle komma först, det gjorde den inte. Gestalten slängde sig över mig som en hungrig vampyr tusentals myggjävlar som gjorde sitt bästa för att tömma mig på blod. Kom till skolan gråtandes och uppsvullen på precis hela kroppen. Skickades till skolsköterskan som dränkte mig i läkarsprit. Stank som en fylld A-lagssoffa i Vällingby.

Det som var bra med det var att sedan kände jag inte av betten resten av det året , jag blev liksom myggvaccinerad eller nå´t.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vampyrföda en skräckis”

 1. Det här sa Charlotte den 17 juni, 2008 klockan 16:51 1

  Pratade med en tjej idag som blivit myggbiten på läppen och funderade på om hon kunde dressera myggen att bita där hon ville, så kunde det bli som en billig botoxdos…

  Ja eller i stället för att fylla med kroppsfett från andra delar av kroppen á la Lara Flynn Boyle…Brrrrrrr
 2. Det här sa Linda den 17 juni, 2008 klockan 18:53 2

  Haha… ja riktigt såå hemskt är det inte här. Och idag har vi haft fint sommarväder – då är myggen inte så hemska. Det är när det är mulet dom härjar som mest!

  Mmm i Florida är det ju fuktigt och solen hade inte hunnit börja värma den tiden på morgonen. Kvällarna surrar det på bra också. Jag blir verkligen galen av mygg sitter och slår närmast desperat ibland när jag har varit där och hälsat på
 3. Det här sa diana den 21 juni, 2008 klockan 21:22 3

  Fick ett knottbett vid utsidan av ögat för ett par dagar sedan. Svullnade rejält. Morgonen efter så hade jag sovit på ena sidan så att bettet ”vandrat” och istället satt närmast näsan. Skumt 😕

  Ja det var skumt, då knott ju tar en tugga och inte som mygg sprutar in ”antikoaguleringsmedel”. Var det inte en lite vagel du fått då?