Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

TrÀskalle

Skrivet av den 6 juni, 2008 i Webbdesign

Jag har jobbat lite pĂ„ en ny design. Den Ă€r inte klar Ă€n… Men jag lĂ€gger upp den, dĂ„ jag vill se hur den fungerar live… rĂ€tt uselt misstĂ€nker jag 😉 I vĂ€rsta fall fĂ„r jag vĂ€l gĂ„ tillbaks till nĂ„gon gammal trotjĂ€nare 😉

Jag Àlskar ju trÀbakgrunder sÄ det Àr det jag baserar designen pÄ.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “TrĂ€skalle”

 1. Det här sa Linda den 6 juni, 2008 klockan 8:59 1

  Nu Àr det lÀsbar bakgrund i alla fÀlt! Snyggt!

 2. Det här sa Cia den 6 juni, 2008 klockan 11:50 2

  Linda: Ja det Ă€r inte meningen att DU ska sitta uppe mitt i natten nĂ€r jag ska meka 😉

 3. Det här sa Linda den 6 juni, 2008 klockan 15:25 3

  Haha.. hĂ€r fĂ„r man ju Ă€ndĂ„ inte sova pĂ„ nĂ€tterna sĂ„… hoppas det blir lugnare inatt.
  Nope.. ingen singstar. Vi Àger ingen spelkonsol alls.. skulle aldrig ha tid att spela!

 4. Det här sa Linda den 6 juni, 2008 klockan 15:26 4

  Flrresten… Texten under ERA ORD syns inte… Bara namnen pĂ„ vilka som skrivit. MĂ„ste markera för att synas.. samma som fĂ€lten i natt alltsĂ„… men det kanske Ă€r hosmig med firefox

 5. Det här sa Cia den 6 juni, 2008 klockan 18:46 5

  Linda: Hehehe nÀ jag lÀste att ni hade rabalder dÀr inatt.
  Jo jag vet… det Ă€r en himla massa fix kvar innan designen funkar/ser ut som den ska. Gjorde bara det nödvĂ€ndigaste i natt. MĂ„ste fĂ„ till en png fix ocksĂ„ sĂ„ att de som har IE5.5 och 6.0 inte fĂ„r en ljusblĂ„sida. Dessutom hoppar det runt lite i Firefox. Men inte sĂ„ att det stör nĂ€mnvĂ€rt. Det hĂ€r Ă€r min experimentsajt dĂ€r jag gĂ€rna testa lite designlösningar som kan vara bra att ha koll pĂ„ för Absint Medias skull. SĂ„ jag leker lite med problem för att hĂ„lla mig uppdaterad.

  Singstar försöker jag tvinga pĂ„ M som tycker att det Ă€r en plĂ„ga nĂ€r jag sjunger 😉