Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

På begäran

Skrivet av den 3 juni, 2008 i Foto

bjorno1.jpgbjorno2.jpg

Jag lovade ju halvt om halvt i förra blogginlägget att jag skulle bjuda på lite misslyckade bilder från helgens fästingfiske, för det var väl just fästingfisket jag lyckades bäst med. Råkar någon av bilderna locka är de alla klickbara, bara så att ni vet. Försökte hitta fotogenica liljekonvaljer eftersom jag råkar vara galet förälskad i dem. Men de hade antingen blommat ut eller torkat bort. Kanske är det inte konvaljår i år?bjorno3.jpgbjorno4.jpg Fångade en slända som inte ville hamna i fokus, helst hadde jag fångat den i flykten. Eller helst sländparet som jagade varandra men de där små rackarna är snabba. Jag skulle satsat på de lite större och trögare. Skulle nog varit en lustig syn att se mig jaga ”Luft”. Så en bild på mig som inte alls vill vara med på bild. Står med fötterna nerbäddade i blålera med härligt vassa stenar, men vattnet var faktiskt varmt! Ska jag vara helt ärlig så var jag nog egentligen mer sugen på att bada än M men jag är kinkig med min badbotten så det blev inget av med det. Fick dock till en bevisbild av M när han plaskar runt. bjorno6.jpgbjorno5.jpgDe två sista bilderna borde vara i omvänd ordning men då blir ju bilden där han vadar liksom felvänd på något sätt. Konstigt att en ”felvänd” bild nästan kan göra ont i kroppen när man ser på den. Så är det i alla fall för mig. Har egentligen en förklaring i bildkomposition, vilket jag inte lärt mig genom foto utan under mitt år på konstskola. Nåja hade jag inte sagt något skulle ni säkert inte märkt något, för när allt kommer omkring så var ni ju inte där 🙂

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “På begäran”

 1. Det här sa Linda den 3 juni, 2008 klockan 23:39 1

  Jodå.. imorgon blir det både badbilder (både på mig och bus), blommande hägg och cirkusbilder. Hann inte idag. Hade så sjukt många bilder i kameran. Och vi satte oss och såg ett House-avsnitt istället när vi nattat bus!

  En till bild på en utblommad maskros. jag blev så sugen på maskrosbilder efter din att jag letat någon fin.. har inte hittat någon.. men innan sommaren är slut kommer jag ha en bild att smälla upp på stoor canvas! Hoppas jag…

 2. Det här sa Cia den 4 juni, 2008 klockan 0:03 2

  Linda: Heheh jag hittade bilder på M och mig från nyår i ena kameran! Ja min våta maskrosbild tycker jag väldigt mycket om själv. FÅr du inte till det med en egen bild och vill ha just en maskros kan du får den 😉

 3. Det här sa Camilla den 4 juni, 2008 klockan 21:45 3

  Vad härligt det såg ut! Jag skulle ha gjort som M och slängt mig i plurret!
  Maskrosbollarna var riktigt snygga också! Inte alls ”bara dåliga bilder”.
  Kram!

 4. Det här sa Cia den 4 juni, 2008 klockan 22:32 4

  Camilla: Maskrosbollarna var den enda bild som fick någorlunda OK av mig av de ca 100 som fanns i kameran.