Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nakenbad och fotografering

Skrivet av den 2 juni, 2008 i Foto

Skrev ju om Ms och min hĂ€rliga dag pĂ„ Björnöreservatet (Om man bortser frĂ„n fĂ€stingsĂ€cklet). Vi fotade en hel del ca 80 bilder var, men kom hem med var sin kamera med skit. Jag tror vi fick till var sin OK bild. Jag fick i alla fall till nĂ„gra trevliga bilder pĂ„ M nĂ€r han badade. Japp
 M var i och badade i havet i Maj! Det lĂ„ter ju hur galet som helst men det var det absolut inte. Oplanerat Ja
galet nej. Jag klev sjĂ€lv bara i med fossingarna. Det berodde dock inte alls pĂ„ att det var kallt utan att det var blĂ„lerbotten med vassa stenar i. Jag Ă€r pipig nĂ€r det gĂ€ller mina fötter. Annars hade det nog funnits risk för att Ă€ven jag hade blött ner min lekamen. M brukar vara mer badkruka Ă€n mig.

Vi fĂ„r vĂ€l se om jag uppdaterar det hĂ€r inlĂ€gget med nĂ„gra bilder ocksÄ  Blev ju som sagt inte mycket att hĂ€nga i julgranen.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nakenbad och fotografering”

 1. Det här sa Camilla den 3 juni, 2008 klockan 15:49 1

  Vore kul att se nĂ„gra av bilderna, jag tror inte alls att de var sĂ„ misslyckade som du skriver. 🙂
  AngĂ„ende fĂ€stinginlĂ€gget hĂ€r nedanför kan jag bara hĂ„lla med. Det Ă€r sĂ„Ă„ Ă€ckligt! Har inte behövt plocka sĂ„ mĂ„nga frĂ„n katten i Ă„r, sedan vi köpte fĂ€stingmedel till henne, annars Ă€r det 1-2 st per dag att ta. Tack och lov har jag inte fĂ„tt nĂ„gon pĂ„ mig nĂ„gonsin, men det Ă€r vĂ€l bara en tidsfrĂ„ga, eller sĂ„ gillar de inte mitt blod. 🙂

 2. Det här sa Charlotte den 3 juni, 2008 klockan 16:41 2

  Brrrr… bada gör man i badkaret eller i ett varmt hav söderut. Åtminstone om man Ă€r vĂ€rldens största badkruka, som jag…

 3. Det här sa Cia den 4 juni, 2008 klockan 0:05 3

  Camilla: Bjuder pĂ„ nĂ„gra fĂ„…. Just nu kliar det galet pĂ„ min fot. jag hoppas verkligen att det bara Ă€r psykosomatiskt!

  Charlotte: Jag har varit vĂ€rldens största badkruka, men ibland fĂ„r jag numer konstiga badryck…