Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag Àr Chuzzlejunkie

Skrivet av den 26 maj, 2008 i Svammel

Jag har inte alls haft bloggtorka, jag har ju surfat runt och kikat in hos mina favoriter i helgen. Nej det finns en helt annan anledning till min tystnad. Jag har varit fullt sysselsatt med att knarkat pusselspel pÄ king.com. ChuzzlesNu har jag inte bara spelat Chuzzle, men likförbannat har jag suttit timme efter timme och matchat bland annat smÄ fÀrgade tussar med varandra. Jag kan inte ens skryta med att jag blivit ganska bra dÄ jag hoppat runt bland rÀtt mÄnga spel. Fast tussarna och att bilda tonÄrsband har varit min största drog. Totalt meningslöst kanske, eller Àr det det? Jag har fÄtt för mig att vissa spel Àr bra för att trimma upp hastigheten pÄ hjÀrnan. Eller Àr det bara nÄgot en knarkare sÀger för att motivera sitt beroende?

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag Ă€r Chuzzlejunkie”

  1. Det här sa Camilla den 26 maj, 2008 klockan 21:03 1

    Å, sĂ„nt dĂ€r kan jag ocksĂ„ bli gravt beroende av och sitta timme ut och timme in och försöka slĂ„ nya rekord…
    Ny vecka igen nu och mÄndagen gjord. Sköönt!
    Kram!

  2. Det här sa Cia den 26 maj, 2008 klockan 23:11 2

    Camilla: Som tur Ă€r sĂ„ brukar jag tröttna… men jag Ă€r smĂ„ beroende ett tag. Jag och M köpte SIMS till ex. dĂ„ var vi bĂ„da smĂ„tt beroende. 😉 Men det gick över det med, vi började hitta sĂ€tt att mörda vĂ„ra stackars familjer.