Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ett rent nöje att få rent hemma

Skrivet av den 23 maj, 2008 i Svammel

clean.jpgBlev inte så mycket bloggat igår kväll. M är bestman på lördag och bruden önskade sig ett bildspel med lite bildtexter. Jag spenderade säkert 4 och en halv timme med att plocka ihop bildkollage och skriva lite retsamma texter med glimten i ögat. Det var faktiskt ganska skoj, även om jag var svårt då jag inte alls känner bruden och brudgummen väldigt ytligt. Hoppas de kommer att uppskatta det. Fick totalt ihop 19 bilder. Lyckades få tag på bilder som brudparet inte har en aning om att jag har. Så det gör det lite extra roligt. Som tack för hjälpen slet M ut dammsugaren, bytte kattsand i kattlådan, diskade undan det som stod på diskbänken etc. Reagerade på att diskbänken glänste mer än den brukar. Nu kan jag inte säga att jag var direkt tidstjuv vi är tillbaks i gamla tiders byteshandel. tid mot tid

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ett rent nöje att få rent hemma”

 1. Det här sa Charlotte den 23 maj, 2008 klockan 15:00 1

  Tävlingstajm igen hos mig – lös gåtan och vinn en tv-serie eller ett fint smycke. Trevlig helg!

 2. Det här sa Cia den 23 maj, 2008 klockan 15:15 2

  Charlotte: OKI Är med och tävlar!

 3. Det här sa Camilla den 25 maj, 2008 klockan 0:24 3

  Bra drag där – tjänster och gentjänster! =)
  Tack för dina uppmuntrande ord hos mig. Ibland känns det bara som att man trampar i tuggummi… men det är väl bara att trampa vidare.
  Det värmer!
  Tack och kram!

 4. Det här sa Carina den 25 maj, 2008 klockan 9:09 4

  Kanonbra grej verkligen, sånt slår ju så mycket högre
  än en vas till exempel!
  Däremot tar det som du skriver en hel del tid
  som vi bloggare skulle haft mer skoj av 🙂
  Kram Carina

 5. Det här sa Cia den 25 maj, 2008 klockan 11:27 5

  Camilla & Carina: Ja M vet hur man gör en flicka glad 😉 För jag bad inte om något av detta. Nu råkar M vara pedant så han mår väl bättre om han får fixa lite hos mig utan att det blir en pik ;-)PS Carina: Tiden som M fixade skulle i alla fall inte gått till bloggande, så det går nog på ett ut i alla fall när jag tänker på det.