Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

BloggtÀvlingar.

Skrivet av den 19 maj, 2008 i Svammel

Jag brukar sÀllan delta i bloggtÀvlingar eftersom de fÄr mig att kÀnna mig lurad att göra reklam dÀr jag sjÀlv inte vill. Det finns sÄ klart undantag tÀvlingar dÀr ingen lÀnkning krÀvs eller om det Àr nÄgot jag sjÀlv kan stÄ för som produkt till 100 %. Att arrangera bloggtÀvlingar Àr ett effektivt sÀtt att göra reklam för sin blogg men sÄ klart Àven ett utmÀrkt sÀtt för dem som donerar priser att fÄ trafik till sina sajter. SjÀlv har jag faktiskt vunnit en helt galen bok hos Charlotte, hon fÄr lÀnk av mig just för att hon inte krÀver det.  Varför funderar jag över detta just nu? Jo för att det finns en bloggtÀvling dÀr vÀrdet totalt Àr 15000kr. Jag tÀnker dock inte delta framför allt för att bloggÀgarinnan krÀver att man klickar pÄ alla hennes reklamlÀnkar . Visst det Àr som att betala för en trisslott, men köper jag en triss kan jag liksom vÀlja vad jag gör med vinsten.

Funderar pÄ vad jag skulle vilja lotta ut sjÀlv och kunna stÄ för det (En BMW vore coolt *flinar*, fast det Àr klart den vill jag ju vinna sjÀlv) i alla fall inte underklÀder som bara finns i s/m. Vad innehÄller ER drömvinst (kan vara en kombination 15000kr vinsten Àr en kombination av ett 20tal vinster)? En bloggtÀvling bör ju komma frÄn en onlineshop.
(Smart sĂ€tt att lura av er era favoritshoppinglĂ€nkar 😉 )

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “BloggtĂ€vlingar.”

 1. Det här sa Pialotta den 20 maj, 2008 klockan 12:26 1

  Jag Ă€r av samma Ă„sikt som du.. deltar inte i nĂ„gra tĂ€vlingar, vilket bara gĂ„r ut pĂ„ att locka fler till sina bloggar. Jag Ă€r en förlorare i alla fall i tĂ€vlingar sĂ„ det dĂ€r struntar jag i helt enkelt.. 😎
  ha de fint.. tjingeling

 2. Det här sa Carina den 20 maj, 2008 klockan 19:59 2

  Var med i nÄgra förr men inte nu lÀngre, kÀnner som du.
  Mest förvÄnad Àr jag över mÄngas hysteri att ligga pÄ
  olika topplistor sÄ pass att man ber folk rösta pÄ dem,
  sÄnt suuuuuuger verkligen.
  Skulle aldrig falla mig in att lÀgga tid pÄ att rösta sÄ,
  förstÄr verkligen inte alls vitsen men att toppa listor
  som för vissa Àr livsviktigt tydligen!

 3. Det här sa Cia den 20 maj, 2008 klockan 21:31 3

  Carina: Den hĂ€r tjejen ville inte ha röster till topplistor utan klickar pĂ„ reklamlĂ€nkar som hon fĂ„r betalt för. Vitsen med reklam Ă€r vĂ€l endĂ„ att den som klickar ska vara lockad av det man erbjuder? Topplistor Ă€r jag dock med i sjĂ€lv. Alltid hittar nĂ„gon som tycker om att snacka skit hit 😉 Fast jag vet inte nĂ€r jag tiggde röster senast. SNÄLLA CARINA kan du inte rösta pĂ„ mig? 😉

 4. Det här sa maria den 16 juli, 2008 klockan 11:53 4

  Fast…
  man kan ju ha en blogg dĂ€r man bara lĂ€nkar till tĂ€vlingar…

  Ja fast hur kul ar det?
  Naja allt jag behover gora ar att strunta i de tavlingar som inte intresserar eller tvingar till blogginlagg 🙂