Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Renovering trots sol

Skrivet av den 10 maj, 2008 i Svammel

Just nu sitter jag med fossingarna i ett fotbad, inte för att jag Äkt pÄ ett av mina elaka skavsÄr utan för att det Àr skönt och dessutom har jag fotsulorna fulla med spackel. Har nÀmligen hjÀlpt M att fixa sovrummet i hans nya korttidskontrakt. Det var mörkröda vÀggar och klarblÄ lister!!! miljoner med gamla tapetskarvar under det röda fÀrgen, ingen vacker syn. M kör safe med kaffelatte stuket, lite nougat tycker jag att det Àr.
Förra torsdagen skulle han börja fixa men det blĂ„sade sig sĂ„ mycket att alla tapeter fick Ă„ka ner. Kvar blev elĂ€ndigt pappersludd. Mitt rĂ„d till M vart att mĂ„la med de restfĂ€rger han hade kvar frĂ„n vardagsrummet (Den förra hyresgĂ€sten hade lĂ€mnat dem). SĂ„ nĂ€r jag slutade i fredags Ă„kte jag över till M och hjĂ€lpte honom spackla. Jag Ă€r en jĂ€kel pĂ„ att spackla ska ni veta. Började med de miljoner hĂ„l som fanns i vĂ€ggen och fixade lite dĂ€r tapetskarvarna fortfarande lĂ€mnat mĂ€rken. OK sĂ„ jag vĂ„gar inte bredspackla flytvarianten riktigt det blev ett hyfsat tunt lager sĂ„ att jag inte gör vĂ€ggarna vĂ„gigare Ă€n de Ă€r 😉

Ser ut att bli kanon i alla fall. Kanske kommer det lite bilder senare, M har fotat före och efter Ă€r ju ingen match 😉 Har dessutom hunnit med tvĂ„ veckors tvĂ€tt och att skura mitt nĂ€rmast emaljlösa badkar.

Ja jag vet att det varit underbart vÀder men vad Àr vÀnner tillför? Jo spackla tex.

Ingen har tyckt till än