Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

”Green bar”

Skrivet av den 6 maj, 2008 i Svammel

I morse undrade jag varför det lÄg en förpackning med salva i mitt postfack pÄ jobbet. NÀr jag kom fram sÄg jag att det lilla paketet var frÄn VeriSign som Àr en företag som sÀljer de krypteringslösningar som jag bestÀllt till vÄr webbshopp pÄ jobbet. Genast gissade jag pÄ solskydd men ack sÄ fel jag hade. Det var varken salva eller solskydd, reklamarna hade varit betydligt mer onyttiga. Förpackningen innehöll choklad. Jag tycker i alla fall att det var en bra kampanj för jag erkÀnner att jag faktiskt lÀste det lilla informationsbladsom följde med. Det Àr inte lÀtt att skapa intresse för nÄgot sÄ osexigt som krypteringar.

VeriSign

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “”Green bar””

 1. Det här sa Camilla den 7 maj, 2008 klockan 21:09 1

  Oj, den sĂ„g riktigt giftig ut. VĂ„gade du Ă€ta den? 😯
  Kram!

 2. Det här sa Cia den 7 maj, 2008 klockan 22:20 2

  Camilla: vĂ„gar och vĂ„gar… Den Ă€r i alla fall orörd Ă€n sĂ„ lĂ€nge 😉

 3. Det här sa Carina den 8 maj, 2008 klockan 5:55 3

  Du menar att du har choklad hemma och kan lÄta bli den,
  herre gud, lÀr mig, hur gör man?
  Tycker allt det ser gött ut trots den grymma fÀrgen!
  Nu ska jag pallra mig ivÀg till jobbet, urk jag mÄr
  verkligen inte bra men tabletter fÄr hjÀlpa mig under dagen!
  Kram Carina

 4. Det här sa Linda den 8 maj, 2008 klockan 6:38 4

  Svar: Jag var sĂ„dĂ€r blond, sommartid, naturligt förr… Men jag har blivit mörkare med Ă„ren och nĂ€r bus kom till vĂ€rlden blev jag MYCKET mörkare, sĂ„dĂ€r bara… sĂ„ jag kan liksom inte lĂ„ta bli att bleka det nĂ€r det nĂ€rmar sig sol och sommar. Bus blir precis lika ”vithĂ„rit” pĂ„ sommaren. jag fĂ„r vĂ€l pĂ„minna honom om att han inte tycker om vitt hĂ„r nĂ€r han ser lika dan ut efter sommarens greklandssvĂ€ng! 🙂

 5. Det här sa Cia den 8 maj, 2008 klockan 10:01 5

  Carina: SkrĂ€mmande nog har jag nog en choklad ask i kylen som kanske borde slĂ€ngas den Ă€r frĂ„n valentines förra Ă„ret… oöppnad!
  Den hÀr ser ut som Loratadin alergimedicin.

  Linda: Ja jag har samma historia var lintott nÀr jag var yngre.

 6. Det här sa Carina den 9 maj, 2008 klockan 5:39 6

  Ja men inte kan man vÀl döma mÀnniskor utifrÄn var de kommer ifrÄn, usch jag gÄr igÄng pÄ sÄna hÀr dumheter kÀnner jag!
  Hör aldrig i Sthlm att folk dÀr pratar om Gbg sÄ som de gör om Sthlm hÀr i trakterna konstigt nog!

 7. Det här sa Camilla den 9 maj, 2008 klockan 7:46 7

  Tjingeling! I gĂ„r var jag och inhandlade Tigi Superstar. De hade inte Oatmeal & honey pĂ„ Valbo köpis, dĂ€remot 3 st andra kombinationer med 750 ml flaskor med pump av schampo och balsam för 398:- i stĂ€llet för 798:-. Kunde inte lĂ„ta bli. 🙂
  Kramar och ha en fin fredag!

 8. Det här sa Cia den 9 maj, 2008 klockan 9:41 8

  Carina: Kanske för att vi inte dömmer ut Gbgare för att de rĂ„kar vara ”goa gubbar” ;-). Men City Stockholmska kan lĂ„ta drygt, snorkigt och nedlĂ„tande. SĂ„ vi kanske blir dömda efter hur mĂ„nga av oss lĂ„ter? Precis som gnĂ€llbĂ€ltet inte alls har gnĂ€lligare mĂ€nniskor Ă€n i resten av Sverige, de bara lĂ„ter sĂ„.

  Camilla: Hoppas att de Ă€r lika bra. Om du nĂ„gon gĂ„ng besöker din bloggis Miss_WW kan du ju testa 798kronorsvarianten ocksĂ„, med risk för att du dĂ„ blir beroende och mycket fattigare 😉
  Sommarvarma kramar till dig med.

 9. Det här sa Charlotte den 9 maj, 2008 klockan 13:27 9

  Allt gÄr bÀttre med choklad!
  Nu Ă€r det fredagstĂ€vling hos mig – hoppas du vill vara med och tĂ€vla. Den hĂ€r gĂ„ngen Ă€r vinsten ett Ă€nnu vackrare vĂ„rleende! 🙂