Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Lyssna på din fars råd

Skrivet av den 27 april, 2008 i Nostalgisk,Ytligt

27 DressesHar precis kollat på må-bra-filmen ”27 dresses” och herre min skapare vilka kreationer man kliver i som tärna. Katherine Heigl och jag visar upp oss i våra fantastiska kreationer vi burit som tärnor (Nedre högra hörnet).

Jag borde ha vägrat och lyssnat på min pappas råd (Någon gång när jag var i 15års åldern hade han ett far och dotter samtal med mig -”Vad du än gör ha aldrig vita nylonstrumpor”. TärnorNär jag kikar på bilden inser jag genast hur klok min pappa är. Till mitt försvar så var det här brudens önskan. Jag har bara gjort om misstaget en gång senare, på mitt eget bröllop. Se bara hur det gick!

Eftersom jag inte vill skriva någon ”spoiler” så säger jag bara att fröken Heigl i alla fall gjorde helt rätt i sista scenen. Filmen i övrigt är helt förutsägbar men vad gör det? Det var precis en sån film jag kände för.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lyssna på din fars råd”

 1. Det här sa Carina den 27 april, 2008 klockan 19:14 1

  Men oj va stiliga ni var, så uppklädd har jag aldrig varit,
  inte ens på mitt eget bröllop faktiskt!
  Gifte oss på Landvetter i vip rummet och sen direkt
  på planet för en resa på tu man hand bara!

 2. Det här sa Linda den 27 april, 2008 klockan 19:34 2

  Vilken klänning.. Ser väldigt 80-taligt ut… Eller tidigt 90?

  Håller med – vita nylonstrumpor är fult. Det är förrsten alla ljusa färger (ljusrosa, pastellgrönt och allt vad det finns…) Natur eller mörkt. Fast jag hade vita stayups på mitt eget bröllop, tror jag…eller var det natur? Nåja.. jag är ju fortfarande gift så….

 3. Det här sa Cia den 27 april, 2008 klockan 19:48 3

  Carina: Jag kan värre… Jag lovar… Finns bildbevis 😳

  Linda: Tidsmässigt träffsäkert, mitten på 90. Då enas vi om att det var naturfärgade stayups 😉

 4. Det här sa Camilla den 27 april, 2008 klockan 20:28 4

  Mmm, jag gillade den filmen! En riktig mysfilm! 😀
  Men däremot gillar jag inte att du och min man bara tycker tvärt emot mig hela tiden… :mrgreen:
  K R A M!

 5. Det här sa Cia den 27 april, 2008 klockan 21:41 5

  Camilla: *skrattar* du får väl tycka som vi då! Fast det är ju bara två saker vi varit överens om maken och jag… så hela tiden vet jag inte 😛