Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dagens outfit 87-88

Skrivet av den 27 april, 2008 i Nostalgisk

Usel scanFöregĂ„ende inlĂ€gg föranleder till uppvisning i smaklöshet (UrsĂ€kta den dĂ„liga bildkvalitĂ©n). NĂ„ja den svarta klĂ€nningen skulle jag faktiskt kunna bĂ€ra Ă€ven idag med om jag bara gick i den. den Ă€r hyffsat tidlös. PuffĂ€rmen vet jag inte riktigt om den Ă€r OK, inte heller de fingerlösa handskarna. Fast den klĂ€nningen Ät en mus upp nĂ€r jag bodde med min man pĂ„ Ingarö, sĂ„ det behöver jag inte bekymra mig över tack och lov. Den rosa grĂ€ddtĂ„rtan borde egentligen inte visas upp men oj vad beundrad den blev nĂ€r det begav sig. Ja ja skratta ni bara, och klĂ€ er för guds skull tidlöst och inte efter mode. För om 20 Ă„r kanske ni ser tillbaks… dĂ„ ni!

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dagens outfit 87-88”

 1. Det här sa Camilla den 28 april, 2008 klockan 9:09 1

  NÀÀ, men det var ju stiliga kreationer! Inget du behöver skĂ€mmas för! 🙂
  SÄ dÀr snygga grejor har jag nog aldrig haft pÄ mig, det var med pastellbommulskavajer och sÄnt för mig. Snygg-snyggt!
  Kram!

 2. Det här sa Cia den 28 april, 2008 klockan 10:14 2

  Camilla: GrĂ€ddbakelsen var lite överdriven… Men Ohhh ja pastellfĂ€rgade bomullskavajer, pyjamasbrallor, Gul & blĂ„ klĂ€der hörde till min vardag.

 3. Det här sa Linda den 28 april, 2008 klockan 14:05 3

  Wow… tĂ€nk hur man sĂ„g ut dĂ„…
  Jag hade nĂ„n rosa volangkjol som var sĂ„Ă„Ă„ söt. Och sen vet jag att jag anvĂ€de knallfĂ€rgade skipants med mormorskĂ€ngor till… Hah.. det ser för roligt ut nu i eftehand.

  Ang. Fotoböcker. Visst Ă€r det en form av digital scrapping. Fast vĂ€l sĂ„ förenklad. Bara att dutta ut bilderna pĂ„ sidorna, slĂ€nga dit en ram eller tvĂ„, bakgrundsfĂ€rg och ltie text. Hur smidigt som helst. Jag gör sĂ„na löpande. Den jag börjat med nu Ă€r frĂ„n nyĂ„r och kommer strĂ€cka sig till ungefĂ€r nu. Sen Ă€r den full (60sid). Riktig scrapping gör jag av speciella saker – som hĂ€nger ihop. Resor, babyalbum och sĂ„. Inte bara lösa hĂ€ndelser.

 4. Det här sa Cia den 28 april, 2008 klockan 15:44 4

  Linda: Ohhh mormorskĂ€ngorna var min bĂ€stis Ă€lsklingar. Puhhh jag gick aldrig pĂ„ det dĂ€r med tubsockor i pumps heller…tyckte det var asfult och vĂ€grade!
  Mmm M och jag scrappar nÄgra av vÄra resor. VÄr NY-resa tror jag blev pÄ 100 sidor. Med smÄ minnesgrejor mm.
  Åter till slutet av 80-talet. Jag har en scrapbook frĂ„n tiden dĂ„ dessa bilder togs (De Ă€r snabbscanade frĂ„n det scrappalbumet).
  DĂ„ fanns inte alla dess fancy scrap-papper, stansar, band mm. En stor pĂ€rm som hade namnet ”Scrapbook” var det som gick att tillgĂ„.

 5. Det här sa Linda den 29 april, 2008 klockan 16:07 5

  Svar: Haha.. kalle och Hobbe Ă€r en VÄLDIGT bra liknelse med bus och hans tiger. Tiger Ă€r med ÖVERALLT. FrĂ„n han föddes tills Ă€nnu… Vi har haft fem likadana för att kunna varva i tvĂ€ttmaskinen. Nu Ă€r en uppnött och slĂ€ngt och tvĂ„ till borde slĂ€ngas. (Ingen har nĂ„gra rĂ€nder kvar.. dom Ă€r borttvĂ€ttade för lĂ€nge sedan…)Men vi mĂ„ste hitta nĂ„gra nya först innan vi gör oss av med dom gamla. Tigrarna (eller tiger dĂ„, han vet ju bara av ”en”) har varit mĂ„nga gĂ„nger till grekland, dom vĂ€ntar i skĂ„pet i badhuset nĂ€r vi badar, följer med och handlar, ligger i hans hylla pĂ„ förskolan, Ă„ker cykel med honom, och sover givetvis med honom.. Och han pratar och leker med denna tiger. Undra hur lĂ€nge han kommer hĂ„lla fast vid sin Ă€lskade tiiii ❓

 6. Det här sa Cia den 29 april, 2008 klockan 17:25 6

  Linda: Jag har en nalle som var med pĂ„ samma sĂ€tt som tiiii. Men det finns bara en av den. den har blodats ner, tappats bort (och Ă„terfunnits), bytt stoppning, luktat skunk, hĂ€ngt i tvĂ€ttstugan i öronen (jag led med Nalle), rest jorden runt och alltid varit med. Den fick ligga kvar i sĂ€ngen Ă€ven lĂ„ngt efter att jag ”behövde” henne. Nu ligger hon dock pĂ„ vinden.