Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Miljöovän

Skrivet av den 16 april, 2008 i Svammel

hjalp.jpgVisst är det bra att människor väljer att cykla till jobbet, men jag blir rent utsagt förbannad när jag får skutta som en liten harpalt mellan cyklarna för att ta mig 50 meter från bussen vid kungsträdgården till tunnelbannenedgången. Det är helt vansinnigt, jag vet inte hur många ggr jag varit på väg att bli överkörd. Varför finns det inte övergångsställen på cykelbanor? De visar ju ingen hänsyn eller respekt alls och det är fordon som faktiskt både är hårda och går väldigt fort. Bara för att de har hjälm ska väl inte jag behöva använda det när jag går ut? Nej gnäll åsido jag tycker det är rätt trevligt med cyklar i stan fast det kanske borde finns ett cykelkörkort för stadstrafik?

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Miljöovän”

 1. Det här sa Mr M den 16 april, 2008 klockan 20:07 1

  Jo! Hjälm på när du är ute och går! Undrar om det finns några sportiga gåhjälmar? Kanske kan vara vår nästa affärsidé. Importera snygga gåhjälmar från Kina 💡

 2. Det här sa Cia den 16 april, 2008 klockan 23:09 2

  Mr M: 🙄 då förstör jag ju min bedårande frissa ❗

 3. Det här sa Linda den 17 april, 2008 klockan 15:56 3

  Haha… gåhjälm. Cykelhjälm ser ju nog fånigt ut. Gående i hjälm skulle ju se rent utvecklingsstört ut… 😯 Jag använder dock hjälm när jag cyklar. men det är bara för att jag cyklar som om jag stulit cykeln (inte på trotoarer och gågator dock) och har gjort några rejäla vurpor i min cykelkarriär…

 4. Det här sa diana den 17 april, 2008 klockan 18:01 4

  Är alltid lite smårädd när solen tittar fram 😉 Cyklister och lösa hundar är min fasa.

 5. Det här sa Cia den 17 april, 2008 klockan 21:17 5

  Linda: TÄnk då skulle alla modebloggar få en ny detalj att visa upp. Dagen hjälm!

  Diana: Inte bara jag som nästan känner mig överkörd då.

 6. Det här sa Charlotte den 18 april, 2008 klockan 13:49 6

  Tävling hos mig igen! Den här gången kan du välja mellan smått&gått&platt – missa inte det. Trevlig helg!