Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vad ger man killen som har allt?

Skrivet av den 6 april, 2008 i Svammel

M kortM fyllde ju Ă„r i veckan och jag klurade lĂ€nge pĂ„ vad han behöver sĂ„ jag slĂ€ngde i hop ett kollage med lite av hans tekniska prylar, killen har ju allt, nĂ€stan! M har flera ggr kommenterat att det ju Ă€r vĂ€ldigt gott att rosta dĂ„ han varit hĂ€r sĂ„ det blev brödrost pĂ„ presentmenyn. IgĂ„r tog vi oss till Sickla köpcenter för att kolla in modellerna men nope varken cervera, Dualit VarioDuka Home eller Electrolux home hade nĂ„got att visa upp föutom nĂ„gra stackars OBH nordica. SĂ„ idag pallrade vi oss ivĂ€g till NK för att se vad som finns pĂ„ marknaden. Vi kom fram till att det egentligen bara finns en superrost nĂ€mligen Dualit Vario  fast den fĂ„r jag inte köpa för M. Han tycker den Ă€r för dyr sĂ„ den fĂ„r han 😉 . Den Ă€r i alla fall en tusenlapp billigare hos Bagaren & Kocken Ă€n pĂ„ NK!


SÄ nu Àr den bestÀlld och pÄ vÀg. M valde helt i krom Àven om han gillde den grafitgrÄ. Min kommentar om att den var snygg men att man inte har sÄ mÄnga andra grafitgrÄa prylar i köket som matchar tror jag var lite ledande.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vad ger man killen som har allt?”

 1. Det här sa Camilla den 6 april, 2008 klockan 16:32 1

  Oj, vilka dyra presenter ni köper Ät varandra, först vÀrstingdammsugaren till dig och sedan vÀrstingbrödrosten till honom.
  FörstĂ„r att han blev glad över den stiliga saken till köket. 😉
  Kram!

 2. Det här sa Cia den 6 april, 2008 klockan 16:40 2

  Camilla: Han sa att jag inte fick ge den till honom. KrÀvdes övertalning. Tja att köpa saker man inte vill ha bara för att köpa faller ingen av oss in och bÄda gillar prylar som tyvÀrr kostar en slant. Men det Àr ju bara tvÄ ggr om Äret. Jul och födelsedagar.

 3. Det här sa Linda den 6 april, 2008 klockan 17:00 3

  Wow vilken brödrost. Helt i min smak. DessvĂ€rre inte i klass med min plĂ„nbok.. haha… rostade vi nu vĂ€ldigt mycket sĂ„ OK, men det Ă€r sĂ€llan… sĂ„ den hoppar jag över!

 4. Det här sa Cia den 6 april, 2008 klockan 17:11 4

  Linda: Jag har en precis likadan. Eftersom jag inte gillar att stÀlla undan den för dÄ kommer den inte fram nÀr man skulle vilja för att det blir för mycket meck. Ska den stÄ framme vill jag att den Àr snygg.

 5. Det här sa Mickan den 6 april, 2008 klockan 19:48 5

  Ojoj, en vĂ€rstingrost. Hur funkar den dĂ„? Jag Ă€lskar rostat bröd. 🙂

  Roligt att du fick inspiration av att vara inne hos mig. 😀
  Hoppas du haft en bra helg.

 6. Det här sa Cia den 6 april, 2008 klockan 21:31 6

  Mickan: Tja man drar upp timern till önskad tid och sĂ„ rostar den pĂ„. Den finess som vi inte hittade pĂ„ andra brödrostar Ă€r att man kan ta upp bröden och kolla rosningen under tiden dĂ„ de inte ”poppar upp” av sig sjĂ€lv. det gör ocksĂ„ att de hĂ„ller vĂ€rmen bĂ€ttre om de fĂ„r vara kvar tills man vill hugga in.
  Inspiration ja, den site jag hÄller pÄ att designa om nu kommer att ha en del grön i sig, det kÀndes sÄ glatt och vÄrigt!

 7. Det här sa Carina den 7 april, 2008 klockan 19:58 7

  Grymt snygg rost verkligen.
  HÀr stÄr rosten och rostar (hehe fyndigt vÀrre) eftersom
  vi numera aldrig Àter bröd överhuvudtaget!
  Men visst, jag lÀngtar verkligen efter en riktig
  Dagobertmacka mellan varven!

  Kram Carina

 8. Det här sa Cia den 8 april, 2008 klockan 10:45 8

  Carina: Ska det vara GI för evigt nu dÄ eller ska rosten fÄ lite kÀrlek i framtiden?