Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

100 höjdare РKattkvinnan!

Skrivet av den 6 april, 2008 i Kattifnattarna

KattkvinnanKattkärringenOK så det där med actionfiguren stämde kanske inte riktigt in på mig. Som Linda uttryckte det så har jag liksom inte lodat ner mig ordentligt. Fast den här figuren till vänster kanske känns lite mer Cia om man säger så!?

Texten s√§ger ”Visst √§r det¬†besv√§rligt att dejta, men¬†det √§r lika jobbigt¬†att f√∂rvandlas till den galna kattdamen”. Jag tyckte faktiskt den h√§r var s√• s√∂t att jag skulle vilja ha den st√•endes i n√•gon flyttkartong p√• vinden. F√∂r framme …nja.

Där jag växte upp hade vi verkligen en kvinna som vi kallade kattkärringen. Hon samlade på herrelösa sommarkatter och hon stank faktiskt kattpiss. Ansiktet förtvinades i hemska grimaser av olust de ggr hon klev på bussen. Ett enmans katthem, jag tror faktiskt att hon tog rätt väl hand om dem även om hon definitivt hade för många. Skulle hon varit med i 100 höjdare med Filip och fredrik skulle hon kallats Kattkvinnan och det är väl i alla fall hellt OK tilltal?

Jag säger som Michelle Pfeiffer РMiiiaoow!

Ingen har tyckt till än