Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Gaddkoll

Skrivet av den 5 mars, 2008 i Svammel

Nej jag har inte kollat upp tatueringar, jag har varit hos tandlÀkaren. En rejÀl titt dÀr vi konstaterade att att de lagningar som gjordes ibörjan av 80-talet i det stora hela var vÀldigt proffsigt gjorda dÄ jag inte har fÄtt omfattande sprickor i tÀnderna. alltid skönt att höra Àven om vi hittade ett par stÀllen som inte var helt lyckade. Inget jag lider av och troligen kan leva med som de Àr i ytterligare 20 Är eller sÄ.

Sen pillade vi lite pÄ tandsten. tyvÀrr har jag ju von Willebrand vilket gör att jag blöder vÀldigt mycket (smaskiga detaljer eller hur?) NÄja jag ska tillbaks den 7e april och ta hand om det, vi la upp en plan om hur vi skulle lösa problemet sÄ nu hÄller jag tummarna att det funkar, det vore suverÀnt.

sa jag att jag nog gÄr till en av vÀrldens bÀsta tandlÀkarmottagning? Inte? Men det gör jag! De Àr inte bara trevliga utan förbaskat pedagogiska och verkligen ger tid! OK sÄ jag betalar för besöket men jag kÀnner att jag blir hjÀlpt, och faktiskt hittar vÀgar till att bli en gammal kÀrring med egna tÀnder kvar i munnen. I alla fall tror jag det.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Gaddkoll”

 1. Det här sa Carina den 6 mars, 2008 klockan 7:35 1

  Du pÄminner mig om att jag borde ringa och boka
  en tid för undersökning vilket jag med all sÀkerhet
  ÀndÄ inte kommer att göra, trotsig och trÄkigt!

  Soffan kommer fÄ vara som den Àr bestÀmde vi igÄr,
  tycker att den Àr sÄ fint nött som den Àr nu, Àkta du vet!

  Kram och ha en bra dag 🙂

 2. Det här sa Cia den 6 mars, 2008 klockan 9:45 2

  Carina: Vad trevligt att jag kunde pĂ„minna dig om nĂ„got sĂ„ roligt! Min tandlĂ€kare kallar mig en gĂ„ng per Ă„r och tandhygienisten tvĂ„ ggr… PĂ„ sĂ„ vis behöver jag bara gĂ„ dit, le och betala 😉 (Skönt att slippa ta sig i kragen och boka tid).

 3. Det här sa Charlotte den 6 mars, 2008 klockan 15:05 3

  Hej, nu Ă€r det tĂ€vling igen hos mig – och den hĂ€r gĂ„ngen vĂ€ljer du sjĂ€lv vad du vill vinna! Hoppas du vill vara med! 🙂

 4. Det här sa Cia den 6 mars, 2008 klockan 16:14 4

  Charlotte: Jag Ă€r med 🙂

 5. Det här sa Camilla den 6 mars, 2008 klockan 20:55 5

  Ha ha ha… Lill-Camilla! :mrgreen: Du Ă€r ju bara för rolig! Faktum Ă€r jag jag kallades för Lill-Camilla dĂ„ jag var liten, för det var en annan Camilla i vĂ„rt gĂ€ng som var Ă€ldre Ă€n mig…
  K R A M!

 6. Det här sa Cia den 6 mars, 2008 klockan 20:57 6

  Camilla: Ja du ser, den hĂ€r bruden har stenkoll 😉