Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Webcams revolution.

Skrivet av den 9 februari, 2008 i Svammel

Teddy & Maja

Hittade en bild pĂ„ MINA nallar… SĂ„ att alla frĂ„getecken blir utrĂ€tade och inga missförstĂ„nd kvarstĂ„r. Jag vet det Ă€r inte vĂ€rldens bĂ€sta bild, den Ă€r tagen med min första webbcam för si sĂ„dĂ€r en 6-7 Ă„r sedan. Men dĂ€r sitter de i alla fall ovanför min dĂ„varande datorhörna. Lampan var föresten riktad mot mig för att webcamen skulle ge en nĂ„gorlunda OK bild. Satt i vĂ€rsta strĂ„lkastarskenet. SĂ„ Ă€r det inte lĂ€ngre, utvecklingen har varit enorm Ă€ven om det kĂ€nns som den stannat av. Är inte heller lika inne med cam lĂ€ngre, dĂ„ var jag ”camtjej” och inte ”bloggtjej” 😉 Fast jag har lite cam-abstinens ibland. Den var ju pĂ„ 24/7 förr.

Nu har vi blivit bjudna till Ms mamma i VĂ€sterĂ„s. Vi ska dit och kika pĂ„ hennes nya lĂ€genhet som hon införskaffat. Vi fĂ„r vĂ€l se om hon vill ha lite inredningstips 😉 Vilket M varnade för redan tidigare i vintras. God mat brukar vi fĂ„, enda gĂ„ngen jag Ă€ter husmanskost numer.

Tjing! Ha en bra lördag!

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Webcams revolution.”

 1. Det här sa Camilla den 9 februari, 2008 klockan 17:54 1

  Söta Bukowskinallar. 🙂
  Har det löst sig nĂ„got med ditt boendeproblem, eller stĂ„r du fortfarande utan bostad om ett par mĂ„nader? Du kan inte bo hos M i ”vĂ€rsta fall”?
  Kram och trevlig lördagskvÀll!

 2. Det här sa Cia den 9 februari, 2008 klockan 18:19 2

  Camilla: Ja visst Ă€r de söta. Nej Ă€n sĂ„ lĂ€nge har det inte löst sig men hoppet Ă€r inte helt ute. Jo visst fĂ„r jag bo hos M ett tag om det inte löser sig…men vi separerade ju av en anledning sĂ„ det Ă€r kanske inte den optimala lösningen. Fast dĂ„ slipper jag ju sova pĂ„ gatan i alla fall 😉
  Kram tillbaks.

 3. Det här sa Camilla den 10 februari, 2008 klockan 14:17 3

  Puh, men dĂ„ har du ju i alla fall ett alternativ! Blev nĂ€stan lite orolig för dig – Ă€ven om jag förstĂ„r att det kanske inte Ă€r superkul att flytta hem till sitt ex, Ă€ven om ni verkar vara otroligt bra vĂ€nner.

 4. Det här sa Carina den 10 februari, 2008 klockan 17:19 4

  Ska visa min nalle jag ocksÄ nÄgon dag,
  den har en liten historia dessutom 🙂

 5. Det här sa Cia den 10 februari, 2008 klockan 17:35 5

  Camilla: Det Àr i alla fall inte kul att inte ha ett eget hem.

  Carina: Den villjag höra och se.