Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Cia + Sonny = Sant

Skrivet av den 6 februari, 2008 i Svammel

Helt plötsligt vart jag en liiiiten liiiiten Cia. Jag har lust att skrika jag vill ha en nalle! Jag rĂ„kade nĂ€mligen bli förĂ€lskad i ett par tre stycken. Sonny med resvĂ€skanVarav en var Sonny som bor i en resvĂ€ska med sin nalle. Min mamma köpte för kanske en 7 Ă„r sedan en nalle till mig, jag var dĂ„ 30 Ă„r
(Nallar har ingen Ă„ldersgrĂ€ns) Det gick ett Ă„r sedan stod jag inte ut med att han var ensam utan köpte en flickvĂ€n till honom. Jo lite psykotiskt kanske det Ă€r att göra sĂ„. Nu bor de nedpackade tillsammans i nĂ„gon kartong tills vidare. Kissarna har sprĂ€ttat upp nallen en aning i ryggen men det bekommer inte honom det minsta dĂ€r han bor med sin tjej. Sonny har de mest bedĂ„rande fossingar jag sett pĂ„ en teddybjörn och sĂ„ tĂ€tt mellan ögonen att man nĂ€stan tycker att han skelar. Det Ă€r en nalle med sjĂ€l i.  Skulle jag skaffa Sonny finns det ju alla möjlighet att hitta lĂ€mplig flickvĂ€n till honom ocksĂ„ nĂ€r samvetet inte stĂ„r ut med att han Ă€r ensam 😉

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cia + Sonny = Sant”

 1. Det här sa Carina den 6 februari, 2008 klockan 19:59 1

  Ssss, har en nalle jag ocksÄ,
  om du visar din ska jag visa min 🙂
  Ska blogga om honom nÄgon dag kanske,
  visa honom!
  Kramen

 2. Det här sa Cia den 6 februari, 2008 klockan 21:03 2

  Carina: Min nalle ligger ju i nĂ„gon lĂ„da med sin tjej. Jag har min barndomsnalle kvar ocksĂ„ hon Ă€r platt och har rest nĂ€stan lika mycket som jag. Hon har dessutom varit borttappad och efterlyst med egenhĂ€ndig fantombild. Nerblodad och hĂ€ngd pĂ„ tork öronen vilket jag tyckte var omĂ€nsl… onalligt!

 3. Det här sa Charlotte den 7 februari, 2008 klockan 14:44 3

  Jag har min gamla nalle sittande pĂ„ garderoben i sovrummet. En orange björn jag fick i 1-Ă„rspresent – och i nĂ€stan perfekt skick eftersom jag aldrig gillade att leka med honom… men sĂ„ var han inte lika söt som dina heller.

 4. Det här sa Camilla den 7 februari, 2008 klockan 15:08 4

  NĂ€, vilken söting! 🙂 Jag har ocksĂ„ en nalle – en Maja frĂ„n Bukowski som sitter i vĂ„rt sovrumsfönster. Hon Ă€r ocksĂ„ bedĂ„rande, men har faktiskt ingen flickvĂ€n… Är Sonny intresserad av en sockersöt Bukowskinalle med namnet Maja. Hon har nog ocksĂ„ ungefĂ€r 7 Ă„r pĂ„ nacken… (fĂ„tt av mamma Ă€ven jag…).
  Kanske kan fixa en blind-date… Men i och för sig, dĂ„ finns vĂ€l risken att hon drar med pick och pack till Stockholm och det vore ju lite trĂ„kigt.
  Ha en bra tosdag!
  Kram!

 5. Det här sa Camilla den 7 februari, 2008 klockan 15:09 5

  Men hallĂ„ – POJKVÄN menar jag sĂ„ klart. FĂ„r skylla pĂ„ migrĂ€n… 😳

 6. Det här sa Cia den 7 februari, 2008 klockan 20:23 6

  Alla: Sonny Ă€r inte min nalle… Bara en nalle jag vill ha! Vart han nu ska vara? Mina egna nallar Ă€r ju nedpackade.

  Charlotte: Han mÄste i alla fall vara liiite Àlskad dÄ han fÄr bo kvar pÄ garderoben.

  Camilla: Ja nallen Jag fick av mamma var ocksĂ„ en Bukowskinalle. Jag tror det var en Maja han fick till flickvĂ€n. Tror nog er maja Ă€r lite ensam hon behöver nog fĂ„ en pojkvĂ€n 😉

 7. Det här sa Carina den 8 februari, 2008 klockan 6:41 7

  Vad tycker vi om sÄna chefer dÄ? INTE ALLS!
  Kram pĂ„ dig och trevlig helg 🙂