Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

It ain’t over till the fat lady sings…

Skrivet av den 2 februari, 2008 i Svammel

… and she did last night!
Hade kick off på jobbet igår. Kan inte säga att jag var så peppad för det men det blev riktigt lyckat. Efter konferensande halva dagen på kontoret lagade vi mat det blev mexikansk med tabaskomarinerade räkor och blodgrape och korrinader, Kyckling tortillas med guacamole, och vaniljkesella med hallon. Till det lite San Miguel och Tequila. Jag fick utmärkelse för företagets sametsröst och för att vara den som kan dansa på de högsta klackarna. Det sistnämnda är som ni förstår extremt viktigt i mitt arbete *flinar* ( Nu jobbar jag inte som private danccer så jag tog kanske i lite)

DansmattaSen var det dags för lekar. Storbild projicerat på ett lakan som var uppspänt på en av de produkter jag säljer till vardags. Vi började med att tävla på dansmatta, heheh riktigt roligt att se alla klampa runt (Niclas vars spel vi använde, var grym så klart) Jag blev inspirerad att ha det som träningsredskap trots att musiken var hemsk.

Så fick vi istället visa upp våra vokala talanger genom att tävla i Singstar. Jag var mycket motvillig då jag alltid fått höra vilken hemsk sångröst jag har, men jag rockade! Singstar fungerar lite som en karaoke-maskin, då man kan tävla om vem som håller den rätta tonen bäst. Däremot bedöms inte sångröst, och därför kan resultatet vara missvisande i hur ”vackert” man sjunger. Man sjunger till musikvideor för att samla poäng. SingStar skiljer sig från andra karaokesystem på det sätt att istället för att sjunga mot en musikbakgrund utan artistens sång med används här musikvideor med originalartistens röst i bakgrunden. Vilket faktiskt gör det lättare än karaoke och betydligt mycket roligare. Jag hade gärna stannat kvar längre och förnedrat mig om det inte varit så att jag fick sällskap in till stan. Känns tryggare och bättre så tyvärr kvällen avslutades lite innan jag var klar.
Alltid trevligt när något blir bättre än förväntat. Idol nästa? NOT!

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “It ain’t over till the fat lady sings…”

 1. Det här sa Carina den 2 februari, 2008 klockan 17:22 1

  Låter ju som en rolig tillställning 😆 Sån dansmatta har jag sett ungdomarna dans på när vi haft husvagnsträffar, fattar inte att de hänger med, supersnabbt tempo ju! Gårdagens fest som jag nobbade hade också varit kanontrevlig fick jag i natt höra…….höra och höra, sluddrandes passar bättre i sammanhanget! Kramkram Carina

 2. Det här sa Cia den 2 februari, 2008 klockan 18:35 2

  Carina: Ja vi har ett jäkla bra gäng på jobbet. Jo vi körde på lättaste lätt, Niclas körde på svårt 😉 och det tempot vore kul att komma upp till. Då lär man få lite kondis också!
  Tog mig friheten att editera ditt kaninsludder till kanontrevlig som det var tänkt! 😉

 3. Det här sa Carina den 2 februari, 2008 klockan 19:48 3

  Bra att du ”rättar” mig i mitt slarv när jag skriver på
  tangentbordet, borde kolla innan jag sänder iväg
  men gör det alltid efteråt 🙄
  Charles ser helfläng ut på alla bilder,
  är det inte ögonen som ”fladdrar” är det tungan
  som inte riktigt hänger med som den ska.
  På den bilden tittar han på Malin (matte) med
  världens flummigaste ögon för att inte tala om
  ”rulltungan” hans 😆

 4. Det här sa Linda den 2 februari, 2008 klockan 22:44 4

  Det lät som ett riktig skoj spel. Borde ju passa mig bra då jag gillar att sjunga (vilket inte behöver innebära att jag sjunger bra!)

 5. Det här sa Cia den 2 februari, 2008 klockan 22:53 5

  Carina: Det var ju du som rättade dig själv! Jag bara tog bort ditt extra inlägg och fixade det 🙂

  Linda: Det kan definitivt rekomenderas! Men dansmattan skulle kanske även passa lill-bus.