Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Alla goda ting Ă€ro tre…

Skrivet av den 3 februari, 2008 i Svammel

… men hur Ă€r det med olyckor, kommer de ocksĂ„ tre och tre? Sitter just nu med Ms burk för min Ă€r krashad. Bortom all rĂ€ddning? hmm kanske. Jag som bara skulle uppgradera med lite minne och Adobe Crative suite. SĂ„ skulle min ”Ă€skare” fĂ„ hĂ„lla i ett Ă„r till. Just nu Ă€r voodoodoktorn Ubuntu pĂ„ vĂ€g in för att försöka Ă„teruppliva Windows XP. Min D-partition tycks ha fĂ„tt lite hicka (D=fabriksĂ„terstĂ€llning). Jo visst var jag duktig och brĂ€nde skivor nĂ€r han kom in i mitt liv men de tycks ha gĂ„tt upp i rök pĂ„ nĂ„got mysterisk sĂ€tt. SĂ„ nu Ă„terstĂ„r voodoodoktorn eller sĂ„ fĂ„r jag köpa kĂ€rlek pĂ„ annat hĂ„ll! Det lĂ„g INTE med i Ă„rets budget!

Tja vad gör man nĂ€r ”the going gets tough” Jo ”the tough goes shopping!” ska nog tröstshoppa lite, under mitt sökande efter en vĂ€rdig ersĂ€ttare (Men inte med Vista!) till min kanske snart avlidne nx9420 hittade jag den hĂ€r och en sĂ„n behöver bĂ„de M och jag. M mer Ă€n jag faktiskt. SpĂ€nnande fortsĂ€ttning följer…

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Alla goda ting Ă€ro tre…”

 1. Det här sa Daniel den 3 februari, 2008 klockan 2:31 1

  Life sucks! 🙁

 2. Det här sa Carina den 3 februari, 2008 klockan 9:09 2

  Åhh nej, pengarna fĂ„r vingar 🙄
  Skulle ocksÄ vilja ha en ny lap, denna börjar
  bli oförskÀmt seeeg nu!
  Ha en bra dag, kramkram 🙂

 3. Det här sa Linda den 3 februari, 2008 klockan 10:01 3

  Usch dĂ„.. det Ă€r ju kul att köpa nytt, men man vill ju helst bestĂ€mma nĂ€r man tycker att det passar sig! Hoppas doktorn fĂ„r ordning pĂ„ den utslagna sĂ„ kanske du kan köpa senare…

 4. Det här sa Cia den 3 februari, 2008 klockan 11:23 4

  Daniel: Ja ibland gör det faktiskt det men dĂ„ stĂ€mmer man upp i skönsĂ„ng ”Allways look on the bright side of life…dudum dudum” Hm undrar om den finns för Sinstar? 😉

  Carina: Nu blir min lap som ny och nya vÀskor Àr bestÀllda.

  Linda: Nu dröjer det minst ett Ă„r innan det blir storshopping hoppas jag. Skönt Ă€ven om som sagt nya grejer Ă€r roliga… tĂ€nk den nya hade haft en sĂ„ viktig finnes som fingeravtrycksavlĂ€sning 😉 Nu mĂ„ste jag ju skriva in lösen varje gĂ„ng jag startar och det Ă€r ju jobbigt (VaddĂ„ förslappad? Jag förstĂ„r inte!)