Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Hur kul är det…?

Skrivet av den 31 januari, 2008 i Negativ

Nu hoppas jag att jag tjurat färdigt för ett tag framöver, för hur kul är det att läsa en gnällkärrings blogg egentligen? Hmmm jo ibland kanske men oftast vill man ju bli glad och inspirerad av det man läser. Jag får helt enkelt se till att få ett glatt och inspirerande liv 😉 .

Nu ska jag göra något så roligt som att dammsuga, är ni inspirerade?

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hur kul är det…?”

 1. Det här sa Linda den 31 januari, 2008 klockan 18:59 1

  Mycket inspirerande. Men jag tycker det är rätt skoj att läsa gnäll. Bara det inte är sånt gnäll som inte går att fixa. Då blir jag själv nedstämd. Typ om folk som separerat, dödsfall och annat sorgligt. Men arggnäll är skoj. haha… jag skulle kunna gnälla sååå mycket över alla ”mina” barns knasiga föräldrar. Det skulle kunna bli en blogg bara de (Hmmm. Nu fick jag en ide!)

  SJälv ska jag gå duscha. Jag fryser om fötterna. Har suttit en halvtimme barfota vid datorn nu. Och det straffar sig. Hoppas jag får med mig en snorig lill-bus i duschen utan tjat, så han kan lägga sig snart!

 2. Det här sa Cia den 31 januari, 2008 klockan 19:13 2

  Linda: Haha ja då hoppas jag att du inte blir nedstämd här.
  Ja jag har förstått att det finns en hel del knasiga föräldrar, tror jag skulle kunna skratta en hel del åt en sån blogg.
  Ska bädda om och ta mig ett bad också tror jag. Fast jag går barfota jämt. har inte haft strumpor på mig till jobbet på ett bra tag nu (Jo…jag har skor så helt barfota är jag inte 😉 )

 3. Det här sa Camilla den 31 januari, 2008 klockan 21:22 3

  Jag står också ut med ditt gnäll, det är ju faktiskt VIKTIGA saker, som att bli bostadslös t ex. 😥
  K R A M!

 4. Det här sa Cia den 1 februari, 2008 klockan 12:54 4

  Camilla: Ja visst är det viktiga saker och jag vill att min blogg ska spegla mitt liv… Men det är faktiskt inte bara motgångar även om det faktiskt känns så just nu.

 5. Det här sa Camilla den 1 februari, 2008 klockan 20:55 5

  Kikar in och önskar dig en trevlig fredagskväll! Inget nytt hos dig, hoppas att du mår bra trots allt. Kramis!

 6. Det här sa diana den 2 februari, 2008 klockan 12:03 6

  Mycket! Tack! Ska omedelbart sätta maken på det 💡

 7. Det här sa Cia den 2 februari, 2008 klockan 16:33 7

  Camilla: Jag var lite upptagen igår för att kunna blogga. Helgen får inte bli totalt förstörd bara för att saker som händer i livet är skit.

  Diana: Ja hoppas maken blev lika inspirerad 😉