Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

snömojs

Skrivet av den 21 januari, 2008 i Negativ

Fy vad jag lÀngtar efter sommaren. Vaknade upp till slask idag. Jag kan ta lite regn, men nÀr det ligger en tjock hinna vattnig snö pÄ gatan och bilarna stÀnker upp modd ja dÄ vill jag ha sommar. Eventuellt skulle ñ€?riktigñ€? vinter vara OK med vit snö utan is under. KÀngorna Äkte pÄ för första gÄngen denna vinter, egentligen för varmt för kÀngor men har liksom inget annat nÄgorlunda anpassat för sörja. Jag sörjer min fortsatt uteblivna lottovinst som skulle placera mig pÄ varmare och ljusare breddgrader.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 har sagt sitt

14 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “snömojs”

 1. Det här sa Carina den 21 januari, 2008 klockan 14:20 1

  Imorse haglade det sen tittade solen fram och nu blÄser det som bara den, skiftande vÀder med andra ord! Nej de tar inte smak, gÄr hur bra som helst, skönt att slippa göra ren dem efter varje gÄng + att man ju kan mÄla bara lite om man fÄr en stund över! LÀngtar du efter barn Cia? Min lÀngtan var stor nÀr jag var yngre idag har jag lÀrt mig att leva utan barn, tack o lov!
  Kraaaam Carina

 2. Det här sa Cia den 21 januari, 2008 klockan 15:37 2

  Carina: Hmm varför har de inte en bra frys pĂ„ alla byggen? KĂ€nns som det skulle vara bra för miljön. Å andra sidan anvĂ€nder de oftast vattenbaserad fĂ€rg (Min ex-man var mĂ„lare).
  Ja jag önskar jag kunde fÄ barn vÀldigt mycket, kissarna Àr mina surrogatungar. Jag mÄste sÀga att jag ibland sörjer att jag inte kommer att fÄ barn (Har inte gjort nÄgon undersökning, mÄste ha nÄgon att skaffa barn med för att fÄ göra det). Men jag kan lugnt sÀga att det tar inte oavsÀtt vem som stÀllt upp som frivillig. Hoppas att jag kan acceptera barnlösheten helt mer med tiden.

 3. Det här sa Nilla den 21 januari, 2008 klockan 17:40 3

  Halloj!!
  HĂ€r finns en till som lĂ€ngtar efter vĂ„ren och sommaren 🙂
  TÀnk en varm och skön sommarkvÀll, hÀrligt.
  Men vi gÄr ju Ät rÀtt hÄll iallafall, alltid nÄgot.
  MÄ sÄ gott.
  Kram!

 4. Det här sa Cia den 21 januari, 2008 klockan 19:22 4

  Nilla: Halloj sjÀlv!
  Finns det nĂ„gon som inte lĂ€ngtar efter sommaren? Ja du har rĂ€tt… mot ljusare tider. Glaset Ă€r halvfullt! 😉

 5. Det här sa Carina den 21 januari, 2008 klockan 21:09 5

  Av egen erfarenhet tror jag att du gör det med tiden, sen tror jag att det tar olika lĂ„ng tid för oss alla. En bĂ€sta kompis uppe frĂ„n GĂ€vle som ocksĂ„ bor hĂ€r nere i Gbg nu har gĂ„tt igenom samma procedur som jag men har absolut inte kommit över det Ă€ven om hon kan kĂ€nna att det Ă€r rĂ€tt okey utan barn ocksĂ„. SvĂ„rt bit som det tyvĂ€rr pratas pĂ„ tok för lite om……Ă€ndĂ„ mer nu Ă€r nĂ€r jag gick pĂ„ fertilitetsutredningar som ju var i början pĂ„ 90-talet. Numera kan jag se fördelar med att INTE ha barn till och med sĂ„ dĂ„ förstĂ„r du att jag kommit lĂ„ngt i min bearbetning!
  Kramar om, Carina

 6. Det här sa Cia den 21 januari, 2008 klockan 21:21 6

  Carina: Tack, ja ibland kÀnns det OK och ibland inte. Men det skulle vara skönt att göra en fertilitetsutredning bara för att veta att det Àr kört.

 7. Det här sa Linda den 21 januari, 2008 klockan 21:28 7

  Ja antingen eller ska det vara.. snö eller ingen snö alls…

  Ganska lantigt Ă€r det nog hĂ€r.. haha… men 20000 bor det pĂ„ orten i alla fall. Cirka… Det finns ju mindre stĂ€llen. Jag trivs. Men tycker det Ă€r kul att Ă„ka till storstan nĂ„n gĂ„ng emellanĂ„t. LuleĂ„ Ă€r lagom. DĂ€r skulle jag gĂ€rna bo. Innerstockholm Ă€r för stort. Men perfekt för en lĂ„ngweekend.

 8. Det här sa Cissi den 21 januari, 2008 klockan 21:47 8

  Ja sommaren ja, den vill jag ha nu snart! Men hÀr Àr det just nu en stjÀrnklar himmel och nÄgra minusgrader. Det Àr inte fel det heller!
  Trevligt med lite sÄng pÄ min blogg, det tackar jag för.
  Den sĂ„ngen har man ju sjungit mĂ„nga gĂ„nger sĂ„ jag förstĂ„r inte varför jag reagerade pĂ„ orden ”det gör varenda tant” just nu….?? :o))

 9. Det här sa Cia den 21 januari, 2008 klockan 22:13 9

  Linda: Jag kan ju bara hÄlla med! Antingen eller.
  Ja det kÀnns i din blogg att du trivs med livet och tillvaron. SÀkert en av anledningarna till att jag följer den!

  Cissi: Hahaha tant blev jag första gĂ„ngen jag var ca 15 och nĂ„gon mamma sa till sitt barn ”akta sĂ„ du inte kladdar pĂ„ tanten” 😉

 10. Det här sa diana den 21 januari, 2008 klockan 22:36 10

  HĂ€r dundrade och blixtrade det i ungefĂ€r fem minuter imorse. Sen följde ytterligare fem minuters hagelstorm. DĂ€refter fint. Skumt vĂ€der minst sagt. 😯

 11. Det här sa Cia den 21 januari, 2008 klockan 22:40 11

  Diana: Ja vi mÀnniskor Àr riktiga vÀdergudar med vÄra klimatförÀndringar! Jag Àlskar föresten blixtar, det Àr verkligen naturens fyrverkerier det.

 12. Det här sa Carina den 22 januari, 2008 klockan 14:35 12

  Sant Cia, bloggandet kommer att dras ner pÄ,
  att jag bloggat ofta nu beror ju pÄ att jag
  varit arbetslös och haft massor med tid över.
  Redan nu minskar det nog, har dragit igÄng en
  hel massa projekt hÀr hemma som inte Àr fÀrdiga
  sÄ nog har jag att göra allt!
  Kraam frĂ„n superduper glada Fru Olsson 🙂

 13. Det här sa Charlotte den 22 januari, 2008 klockan 15:56 13

  I brist pĂ„ sol och snö – en utmaning till dig pĂ„ min blogg!

 14. Det här sa Cia den 22 januari, 2008 klockan 16:21 14

  Carina: Hahahah Projekt som tar tid frĂ„n bloggandet… Hmmm kĂ€nner till dem. LikasĂ„ arbete. Men 5-6 inlĂ€gg i veckan tycker jag Ă€r bra kĂ€mpat av mig 😉

  Charlotte: Jag fĂ„r vĂ€l se hur utmanad jag kĂ€nner mig, i annat fall fĂ„r du vĂ€l komma in hĂ€r och göra ”the chicken”

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?