Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Har uppgraderat min arbetsplats.

Skrivet av den 20 januari, 2008 i Svammel

Min arbetsplatsHar försökt att ta det lite lugnare den hĂ€r helgen och faktiskt ha lite helgledigt. Har slökollat pĂ„ Catwoman. Vi har varit runt pĂ„ 3 olika Hemtex för att M och jag skulle fĂ„ ihop tillrĂ€ckligt med örngott till var sin uppsĂ€ttning av hĂ€rligt svala och prassliga Perclelakan (totalt 16 örngott) , vad Ă€r det som gör nya lakan sĂ„ himla hĂ€rliga? Dessutom har vi mumsat tacos vilket var hundra Ă„r sedan. NĂ€sta helg har jag skippat tvĂ€ttstugan, ska istĂ€llet vara hos M och köra bilspel pĂ„ hans Playstation 3. Om jag Ă€r pryllebb sĂ„ Ă€r han prylbög. För naturligtvis har han en monsterstor HD flatscreen sĂ„ att jag ska kunna bli extra Ă„ksjuk. Jo jag bli Ă„ksjuk av bilspel 😉 Men kul Ă€r det!

Har kollat runt lite pÄ Adobes hemsida. Hade tÀnkt köpa Photoshop CS3 men nu lutar det Ät att det blir Creative Suite 3 Web Premium istÀllet. Det som retar mig Àr att det Àr 5000 spÀnn billigare att handla den frÄn USA i USD istÀllet för SEK frÄn Sverige bÄda versionerna pÄ Engelska. Vad Àr det för jÀkla upplÀgg? I USA har de dessutom support Àven pÄ helgerna (Inte för att jag tror att jag kommer anvÀnda support). Jag fÄr ringa dem imorgon och frÄga vad de hÄller pÄ med!? Sitter och pillar lite pÄ en annons jag ska designa och kunden vill helst ha en flashannons och jag har inte haft flash sedan 5.5 men det kanske börjar bli dags nu. SÄ det kanske inte bara blir nya lakan till min arbetsplats utan en massa nya verktyg att pilla med!


Uppdatering 1: Har fÄtt en utmÀrkelse av Linda. Jag brukar inte skicka vidare allt för ofta men hon fÄr en tillbaks tillsammans med Camilla och Carina vars bloggar jag följer varje dag.


Uppdatering 2: Har pratat med Adobe. De har ingen förklaring pĂ„ varför det Ă€r sĂ„ dyrt i Sverige. M och jag konstaterade att han kan Ă„ka över till NY köpa Creative Suite 3 Web Premium och Ă„ka hem, dĂ„ har vi fortfarande sparat 2000 kronor. Är detta verkligen rimligt?

11 har sagt sitt

11 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Har uppgraderat min arbetsplats.”

 1. Det här sa Linda den 20 januari, 2008 klockan 16:33 1

  AlltsĂ„ hallĂ„… BLoggkoll funkade ju inte pĂ„ dig. Du ligger i min lista, men den sĂ€ger ”Inga nya inlĂ€gg”. FEL! Men pĂ„ andra bloggar verkar det ju ha funkat… Konstigt! Kanske Ă€r fler den inte funkar pĂ„

 2. Det här sa Linda den 20 januari, 2008 klockan 16:41 2

  NU kom den… haha… jag hade kanske för brĂ„ttom! *lite vĂ€l angelĂ€gen kanske*

 3. Det här sa Carina den 20 januari, 2008 klockan 17:36 3

  En till!!!
  Menar att jag blir ocksÄ Äksjuk av att köra bilspel,
  nÄt alldeles grÀsligt, en gÄng och sen har jag aldrig
  mer provat.
  Visste inte att du ocksÄ Àr med pÄ efit, skojigt
  och jag ser fram emot att se dina bilder!
  Kram Carina

 4. Det här sa Cia den 20 januari, 2008 klockan 17:58 4

  Linda: Vilken tur att det funkade…annars skulle de allt fĂ„ höra 😉 NĂ€r jag gör reklam för dem och allt !

  Carina: Hehe vi fÄr vÀl se hur jag klarar av Äksjukan. Jag kan berÀtta att jag nog ser rÀtt mysko ut nÀr jag spelar. Jag sitter nÀmligen och vrider pÄ spelkonsollen som om den var en ratt samtidigt som jag styr sÄ som spelet Àr designat.
  JodÄ tidigare EFIT inlÀgg hittar du i menyn.

 5. Det här sa Daniel den 20 januari, 2008 klockan 18:50 5

  Ajaj Photoshop CS3 Ă€r mĂ„nga svenska riksdaler fattigare det. Youtorrent nĂ„gon? Nej men usch, glömde, det Ă€r fult att pirata 🙁 Fy Daniel fy….

 6. Det här sa Cia den 20 januari, 2008 klockan 19:01 6

  Daniel: Jo sĂ„ om det ska vara sĂ„ mycket dyrare att shoppa det i Sverige vill jag shoppa i USA istĂ€llet! Jag vill inte pirata 😉 Jag tycker Adobe gör ett strĂ„lande jobb sĂ„ det vill jag att de fortsĂ€tter med. Men prissĂ€ttningen över vĂ€rlden fĂ„r de allt se över!

 7. Det här sa Linda den 20 januari, 2008 klockan 20:41 7

  Haha.. ja dÄ Àr det bÀst dom sköter sig.

  Du har fĂ„tt en utmĂ€rkelse av mig! 😛

 8. Det här sa Cia den 20 januari, 2008 klockan 21:42 8

  Linda: har du sett eller hört mig arg? Det lĂ„ter nĂ€stan sĂ„. Jag Ă€r som en Ulv i fĂ„raklĂ€der pĂ„ det viset, blir nĂ€stan aldrig riktigt arg eller otrevlig men oj den som retar mig… BÀÀÀhhhh (just nu i alla fall 😉 )

 9. Det här sa Carina den 21 januari, 2008 klockan 9:58 9

  Gulle dig, nu först sÄg jag att Camilla
  och jag fĂ„tt utmĂ€rkelser frĂ„n dig 🙂
  Har kollat in dina efit bilder ocksÄ,
  ser att du liksom jag gillar NY!
  Kram Carina

 10. Det här sa Camilla den 21 januari, 2008 klockan 22:22 10

  Tusen tack för utmĂ€rkelsen min vĂ€n! Du Ă€r min favvis tooo! 😉
  Kikar runt liiite bara innan jag ska lĂ€gga mig och fastnade pĂ„ dina lakan. Vilka fina! 🙂 Jag som har 70% pĂ„ valfri vara pĂ„ Hemtex. MĂ„ste nog kika om jag hittar sĂ„na i morgon… eller en ny dunkudde.
  K R A M och god natt frÄn mig! Lite lagom post-yoga pömsig nu och ska lÀgga mig och lÀsa nyaste Mari Jungstedt. Lyx-lyx!

 11. Det här sa Cia den 21 januari, 2008 klockan 22:27 11

  Carina: Ja en NY-brud hĂ€r. fast jag Ă€lska t.ex. Paris ocksĂ„. Ottawa Ă€r fantastiskt pĂ„ hösten vintern… Sen finns ju mitt Ă€lskade Stockholm 😉

  Camilla: Spara 70%en till dunkudden, det var 50% pĂ„ lakanen redan 😉 . Hemtex har alltid REA!
  LÄter skönt sussa sött, ska nog ocksÄ försöka sova nu.