Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tillfreds

Skrivet av den 26 november, 2007 i Svammel

Hmmm kollade mitt inlÀgg frÄn igÄr och dÄ ser det ut som jag haft en mycket fattig helg. Men sÄ Àr faktiskt inte fallet.

Att jag shoppade julklappar till M fick jag i alla fall med i fredags. Men att jag sen for som en galning och Plockade i ordning hemma, bĂ€ddade om tvĂ€ttade, dammsög, skurade golv, skurade kattlĂ„dan (Men inte diskade) skrev jag inte. Varför skriver jag det nu dĂ„? Jo för att det kĂ€nns som jag haft en vĂ€ldigt lĂ„ng helg och har hunnit med att göra en jĂ€kla massa saker, fattar ni att jag först jobbade och sen han med allt det dĂ€r! Sen bjöd jag över M för hela helgen dĂ„ vi skulle jobba en del ihop (Om nĂ„gon missat det sĂ„ har jag och M Absint Media ihop). Kollade film pĂ„ fredagskvĂ€llen men dĂ„ somnade fast jag kĂ€mpade emot som en tjurig 3Ă„ring, det hĂ€nder aldrig! Plötsligt hĂ€nder det har jag hört, sĂ„ kanske ska jag gĂ„ ut och köpa en trisslott nu?! Kompenserade hostnatten med att dra mig lĂ€nge, sen pallrade vi oss ner till bilen och sĂ„ drog vi ivĂ€g till Grisslinge pĂ„ VĂ€rmdö. DĂ€r har Systrarna Delselius har sitt strandfik det Ă€r definitivt vĂ€rt ett besök Ă€ven pĂ„ vintern. DĂ€r blev det lyxfrukost – rĂ€kmacka. Att vi sedan var effektiva och kollade pĂ„ ett annat intressant jobb som M hĂ„llit pĂ„ med innan vi Ă„terigen satte fart med julsajten var ju ocksĂ„ bra. Vi var uppe till runt 03:00 innan det var dags att sussa. Sov lĂ€nge innan vi gick ut och kĂ€kade frukost, testade ett nytt fik i kvarteret. Eller tja det Ă€r inget nytt fik sĂ„ till vida att de funnits dĂ€r lĂ€nge, vi har bara inte testat det tidigare. Sen fortsatte vi, fast M ville inte att jag skulle ha veckoĂ„ngest med en massa disk kvar sĂ„ han satte igĂ„ng att diska, sen sprang han runt en extra gĂ„ng med dammsugaren och plockade i ordning det vi hunnit röra till. Hur som helst kĂ€ndes helgen vĂ€ldigt produktiv och vĂ€lutnyttjad fast vi hade tid för mysfrukostar.

Ingen har tyckt till än