Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Supersugen gottegris

Skrivet av den 22 november, 2007 i Svammel

Mmm kan inte ni fÄr sÄnt dÀr toksug efter nÄgot?

samling_bollar.jpg

Bilden frÀckt stulen pÄ Delicatos hemsida

–  inte likt mig, ska genast skriva och be om lov.

Just nu vill jag ha Delicatos PĂ€rlbollar.. Det ligger som en irritation i kroppen och jag kĂ€nner att jag skulle vilja ha en hel lĂ„da och bara proppa i mig, stora tuggor tills kroppen skriker ”Det rĂ€cker, det rĂ€cker jag Ă€r nöjd nu!” DĂ„ kan jag ta en kopp kaffe med mjölk. Tidigare hĂ€r pĂ„ dan var det kanelbullar som lockade stora fluffiga hembakta kanelbullar med iskall mjölk. Jag sĂ„g framför mig nĂ€r M och jag bakade (Vi Ă€r suverĂ€na pĂ„ att baka bullar, det Ă€r bara mamma som spöar oss i bullbak).

Hmmm egentligen borde jag övertala M om att baka lussebullar med mig i helgen. Vi kan göra ett mellanspel i vĂ„rt sajtbyggande. Mmmm Jaah det vore en bra idĂ©… Kissarna vill ha lussekatter (Alltid OK att skylla pĂ„ missarna).

Jag har funderat pĂ„ att göra egna tryfflar ocksĂ„, som present till Min och Ms mamma. NĂ„gon som har ett bra recept? Helst hallontryffel 😉 . Men man kan ju blanda. Tror att en del skulle hamna i min mage under tiden ocksĂ„ .

Mer godis Ă„t folket MIG!

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Supersugen gottegris”

 1. Det här sa Anna den 22 november, 2007 klockan 18:58 1

  Åh, va gott det ser ut! 🙂 TyvĂ€rr ha jag inget recept pĂ„ tryffel..

 2. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 19:14 2

  Anna: vad synd… om jag fĂ„r in ett som jag gillar ska jag frĂ„ga om jag fĂ„r lĂ€gga ut det 😉

 3. Det här sa Anna den 22 november, 2007 klockan 20:30 3

  Jadu, en smal kropp finns nog inte att köpa, isĂ„f hade jag redan köpt den. MĂ„ste nog helt enkelt trĂ€na sig till den.. suck 😉

 4. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 20:37 4

  Anna: Skit ocksĂ„… SjĂ€lv Ă€r jag en riktig degbulle

 5. Det här sa Anna den 22 november, 2007 klockan 21:09 5

  Allt Ă€r ju svart! NĂ€r det Ă€r sĂ„ mörkt ute vill jag ha lite fĂ€rg.. 🙂

 6. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 21:33 6

  Anna: Ja jag förstĂ„r… Svart Ă€r sĂ„ lĂ€tt att matcha…med annat svart ;-). Fast jag Ă€lskar grönt ocksĂ„. Har ju faktiskt shoppat lite grönt inför hösten
  http://www.mysecretwindow.se/category/ytligt/
  Köpte en grön kortÀrmad Esprit t-shirt lite senare ocksÄ.

 7. Det här sa Carina den 22 november, 2007 klockan 21:46 7

  Jepp, jag vet!
  Kolla pĂ„ recept.nu, var igĂ„r pĂ„ tv dĂ„ de gjorde tryffel som sĂ„g helt underbart god ut. Leilas Jul var det, kanonbra program mĂ„ste jag sĂ€ga 🙂

 8. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 22:12 8

  Mmmm tror jag sĂ„g en trailer för Leilas Jul… kan det vara dĂ€r jag fick idĂ©n? Missade dock programmet.

 9. Det här sa Anna den 22 november, 2007 klockan 22:26 9

  Grönt Àr ocksÄ fint, men det Àr synd att det finns sÄ mycket lila. Jag har sÄ svÄrt för den fÀrgen..

 10. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 22:50 10

  Anna: Riktigt mörk lila tycker jag Ă€r fint. fast grönt har jag Ă€lskat sedan jag var liten. NĂ€r det blir dags att renovera hemma blir det med all sĂ€kerhet vĂ€ldigt mycket grönt… Hoppas det Ă€r modernt dĂ„… sĂ„ det finns mycket att vĂ€lja pĂ„.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?