Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Supersugen gottegris

Skrivet av den 22 november, 2007 i Svammel

Mmm kan inte ni får sånt där toksug efter något?

samling_bollar.jpg

Bilden fräckt stulen på Delicatos hemsida

–  inte likt mig, ska genast skriva och be om lov.

Just nu vill jag ha Delicatos Pärlbollar.. Det ligger som en irritation i kroppen och jag känner att jag skulle vilja ha en hel låda och bara proppa i mig, stora tuggor tills kroppen skriker ”Det räcker, det räcker jag är nöjd nu!” Då kan jag ta en kopp kaffe med mjölk. Tidigare här på dan var det kanelbullar som lockade stora fluffiga hembakta kanelbullar med iskall mjölk. Jag såg framför mig när M och jag bakade (Vi är suveräna på att baka bullar, det är bara mamma som spöar oss i bullbak).

Hmmm egentligen borde jag övertala M om att baka lussebullar med mig i helgen. Vi kan göra ett mellanspel i vårt sajtbyggande. Mmmm Jaah det vore en bra idé… Kissarna vill ha lussekatter (Alltid OK att skylla på missarna).

Jag har funderat på att göra egna tryfflar också, som present till Min och Ms mamma. Någon som har ett bra recept? Helst hallontryffel 😉 . Men man kan ju blanda. Tror att en del skulle hamna i min mage under tiden också .

Mer godis åt folket MIG!

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Supersugen gottegris”

 1. Det här sa Anna den 22 november, 2007 klockan 18:58 1

  Åh, va gott det ser ut! 🙂 Tyvärr ha jag inget recept på tryffel..

 2. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 19:14 2

  Anna: vad synd… om jag får in ett som jag gillar ska jag fråga om jag får lägga ut det 😉

 3. Det här sa Anna den 22 november, 2007 klockan 20:30 3

  Jadu, en smal kropp finns nog inte att köpa, isåf hade jag redan köpt den. Måste nog helt enkelt träna sig till den.. suck 😉

 4. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 20:37 4

  Anna: Skit också… Själv är jag en riktig degbulle

 5. Det här sa Anna den 22 november, 2007 klockan 21:09 5

  Allt är ju svart! När det är så mörkt ute vill jag ha lite färg.. 🙂

 6. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 21:33 6

  Anna: Ja jag förstår… Svart är så lätt att matcha…med annat svart ;-). Fast jag älskar grönt också. Har ju faktiskt shoppat lite grönt inför hösten
  http://www.mysecretwindow.se/category/ytligt/
  Köpte en grön kortärmad Esprit t-shirt lite senare också.

 7. Det här sa Carina den 22 november, 2007 klockan 21:46 7

  Jepp, jag vet!
  Kolla på recept.nu, var igår på tv då de gjorde tryffel som såg helt underbart god ut. Leilas Jul var det, kanonbra program måste jag säga 🙂

 8. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 22:12 8

  Mmmm tror jag såg en trailer för Leilas Jul… kan det vara där jag fick idén? Missade dock programmet.

 9. Det här sa Anna den 22 november, 2007 klockan 22:26 9

  Grönt är också fint, men det är synd att det finns så mycket lila. Jag har så svårt för den färgen..

 10. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 22:50 10

  Anna: Riktigt mörk lila tycker jag är fint. fast grönt har jag älskat sedan jag var liten. När det blir dags att renovera hemma blir det med all säkerhet väldigt mycket grönt… Hoppas det är modernt då… så det finns mycket att välja på.