Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Får vad man förtjänar?

Skrivet av den 14 november, 2007 i Halvfabrikatens Drottning

Roomservice… och Ostkaka. För enligt Carina är det oskakansdag idag. Kunde inte låta bli att falla för frestelsen när jag läste hennes blogg så nu har jag varit nere på Konsum. De hade ingen vanlig ostkaka så det fick bli finostkaka. Man brukar ju säga skit ska skit ha… så då måste ju fin ska fint ha! Eller hur?

Finostkaka

Köpte färdiglagad skaldjurspasta också… så kan jag inte skylla på att jag inte orkar laga mat. fast den blir det nog inte förens på fredag. Tror M kommer över i morgon då kommer våra Nätverksservrar och supermöss. Får se vad det blir för mumsigt då. Såg reklam för Vörtkryddor och nu börjar jag längta efter julvört (Självklart UTAN russin) och scans färdigskivade julskinka, perfekt singel skinka om ni frågar mig… Nä nu ska jag knäppa på TV och värma ugnen… och mumsa ostkaka 😉 För det är jag värd! :yes: 

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Får vad man förtjänar?”

 1. Det här sa Linda den 14 november, 2007 klockan 19:04 1

  Det där med foto mot vit bakgrund skulle jag väl kunna ordna… värre med beskrivningen haha…

 2. Det här sa Michelle den 14 november, 2007 klockan 20:59 2

  Svar: Det jag skrev om bonden var skrivit väldigt ironiskt. Men visst, alla tycker vi inte lika. Både ris och ros är bra att få. Ha det bra själv!

 3. Det här sa Carina den 14 november, 2007 klockan 22:05 3

  Tack för länken, sketsnygga brillor tyckte jag,
  ja detta blir då inte lätt!
  Ahh, du har ätit finostkaka du,
  själv har jag ätit………ingen alls,
  harvarit på stan och kom hem nyss!
  Kramen Carina

 4. Det här sa Cia den 14 november, 2007 klockan 22:15 4

  Carina: Hahah ja då kanske det är lite sent att äta nu… Själv mår jag nästan lite illa… åt tack och lov inte upp hela!

 5. Det här sa Camilla den 15 november, 2007 klockan 16:51 5

  Jag har fått för mig att jag inte tycker om ostkaka. Smakade någon gång då jag var liten och tyckte att det var superäckligt. Kanske dags att pröva igen. Vad är godast till… saftsås eller?
  Jag gillar inte heller russin, speciellt inte såna där kladdiga, lösa i bröd och mat… *ryys*
  Kramar!

 6. Det här sa Cia den 15 november, 2007 klockan 16:59 6

  Camilla: Ostkaka är ju dögott! :dead: :yes:
  Verkligen dags att prova igen. Jag använder BOBs ”klämsylt” och vispad grädde till… Mäktigt, onyttigt och väldigt gott.

  Nej Lussekatter och bröd i allmänhetska ha russin manuellt nedpetade så att de är lätta att ta bort inga i degen då får jag spykänslor.