Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

PĂ„ G = Moskva

Skrivet av den 12 november, 2007 i Resor

Ja jag har börjat planera resan till Moskva. Den blir över Lucia, Jag, VDn och Marknadschefen ska besöka vĂ„r ryska partner. OK sĂ„ det blir ingen nöjestripp men jag ser pĂ„ det med mednĂ„got bizarr humor… Min pappa Ă„kte nĂ€mligen till Moskva och kom hem och bad skiljsmĂ€ssa. I dag Ă€r han gift med en rysk kvinna han trĂ€ffade pĂ„ den resan… Jag syslar med export inte import. ja vi fĂ„r vĂ€l se hur det hela slutar. En sak Ă€r dock sĂ€ker jag vĂ„gar inte berĂ€tta om resan för min mamma.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “PĂ„ G = Moskva”

 1. Det här sa Camilla den 13 november, 2007 klockan 11:20 1

  Ha ha ha… 😀
  Tur att du inte Ă€r gift…
  Moskva skulle jag ocksÄ vilja Äka till nÄgon gÄng i livet.
  Kramar!

 2. Det här sa Cia den 13 november, 2007 klockan 12:11 2

  Camilla: Jag sitter och försöker boka resan nu… Det Ă€r ingen lek. Sen ska man fĂ„ till Visum och dĂ„ behövs en massa papper… HUa det Ă€r inte lĂ€tt att resa dit utan att kunna ryska… Hade troligen varit enklast att boka en paketresa. Det Ă€r mitt tips till framtida resenĂ€rer!

 3. Det här sa diana den 14 november, 2007 klockan 10:00 3

  Det var inte kul alls, men sĂ„ som du beskriver det gjorde mig full i skratt. Sorry 😎

 4. Det här sa Cia den 14 november, 2007 klockan 10:25 4

  Diana: Soma sagt jag sĂ„g pĂ„ det med nĂ„gon slags bizarr humor 😉