Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Piggat upp hemma…

Skrivet av den 27 oktober, 2007 i Hemma hos

Nytt överkast!… inte bara hemma, har fyllt pĂ„ garderoben med en massa ocksĂ„. Men eftersom jag inte Ă€r inne pĂ„ ”dagens outfit” i min blogg sĂ„ lĂ€r vĂ€ldigt fĂ„ fĂ„ se just vad som proppat igen min minimala garderob. Men jag shoppade ocksĂ„ ett nytt överkast med tillhörande kuddar. Ljust sĂ„ klart…sĂ„ att kissehĂ„ren inte lyser pĂ„ det efter nĂ„gra minuter  🙂 .  Nytt sĂ€ngöverkastSĂ€rskillt dyrt var det inte heller köpte det pĂ„ postorder!!! Jag har inte handlat pĂ„ postorder sedan jag var tonĂ„ring. Är riktigt nöjd med hur det kĂ€nns i materialet Ă€ven om jag tycker tyget pĂ„ baksidan av kuddarnan Ă€r lite tunnt.

NĂ€r det gamla överkastet Ă„kte ner pĂ„ golvet blev Nicke-kissen gaaalen… han kastade sig över det och sparkade med baktassarna pĂ„ det som en vilde. Det skulle DÖ! Nu fĂ„r han inte som han vill för jag tĂ€nker alternera  😛 .

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Piggat upp hemma…”

 1. Det här sa Camilla den 27 oktober, 2007 klockan 16:11 1

  Hejsan! För att du inte ska slöa till helt i dag sĂ„ finns det Ă€nnu en lista du kan greja med pĂ„ min blogg i dag. 8 st never-evers… 😀
  Annars hade du ju fixat mycket hemma, mysigt att göra lite höstfint och det lĂ„ter lovande att höra att du tar kommandot över katten och visar vem som Ă€r chef hemma…
  Kram frÄn jobbet!

 2. Det här sa Cia den 27 oktober, 2007 klockan 16:35 2

  😆 Inte sĂ„ högt! Katten kan höra…. och dĂ„ fĂ„r jag skit för det! 😉

 3. Det här sa diana den 27 oktober, 2007 klockan 18:08 3

  Snyggt med överkastet och kuddarna.
  Mina katter Àr likadana. De försöker ta livet av allt i tygvÀg som ligger pÄ golv. Minstingen har Àven börjat leka med soppÄsar i toaletterna. Himla kul med ett spÄr av pads och tops. Nej, kan inte stÀnga dörrarna, för dÄ flippar den store.

 4. Det här sa Cia den 27 oktober, 2007 klockan 18:12 4

  Tja jag har en necesĂ€r… oanvĂ€nda hamnar… och allt annat fĂ„r Ă„ka i sopporna direkt. var tvungen att anvĂ€nda en toahĂ„llare med lock… annars blir den klösbrĂ€da :-# fast man kan ju inte lĂ„ta bli att Ă€lska luddtussarna i alla fall :love:

 5. Det här sa Hanneles Christmas den 31 oktober, 2007 klockan 23:04 5

  (Magiska kokboken hittade den i huvudstaden i en SF-bokaffÀr i Gamla Stan,
  det finns Àven Tomtefars Stora Kokbok, som jag ocksÄ har..