Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Varför är jag så lättpåverkad…

Skrivet av den 15 oktober, 2007 i Svammel

Paniksushi - Klicka på bilden… när det gäller allt gott och trevligt?

Ja… jag menar… senast idag surfade jag runt på min bloggrunda och där fanns den sushibilden, den där som får snålvattnet att börja sticka under tungan. kanske är det inte så konstigt när jag ätit grekmat i två veckor men ändå! Som det var nu vart jag helt enkelt tvungen att dra på mig ett par myssbrallor och ta mig ner till närmaste sushiställe. Läste om glögg också och det skulle faktiskt vara ruggigt gott att ligga i badet med varm glögg, det skulle säkert vara super bra för min förkylning… Fick inte tag på någon Blossa dock.

Men när jag läser om träning så blir jag inspirerad men inte f-n går jag ner och tränar, tar en promis eller blir fysisk på något sätt alls. Idag har jag dock en elak förkylning att skylla på… jag är himla bra på att hitta på undanflykter. Men det där med lättpåverkad gäller liksom inte saker jag har ett starkt motstånd till. Hur gödslar jag motståndspåverkan egentligen? ska ta mig en liten funderare på det.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Varför är jag så lättpåverkad…”

 1. Det här sa Camilla den 16 oktober, 2007 klockan 8:37 1

  Mums! 🙂
  Du ska se att du blir träningsinspirerad snart också, jag ska tjata ut dig… hi hi… 🙂
  Vad SÖÖÖTA katterna är!
  Ha en skön tisdag!
  Kram, kram!

 2. Det här sa Cia den 16 oktober, 2007 klockan 10:35 2

  Jo men jag ÄR träningsinspirerad bland annat tack vare dig… problemet är att jag inte agerar utifrån den inspirationen.