Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag en narkoman

Skrivet av den 15 oktober, 2007 i Svammel

Surfade in till Camilla som rĂ„kat illa ut igĂ„r… ja riktigt illa för en som desperat behöver sin fix skulle jag vilja pĂ„stĂ„,  för lite uppkopplingstrassel Ă€r ju OK… sĂ„ lĂ€nge det inte drabbar en sjĂ€lv! ;-).

Som jag skrev till henne sĂ„ drog det rĂ€tt bra i bloggfingrarna i början av semestern… men det lugnade sig faktiskt lite nĂ€r abstinensen avtog… FörstĂ„r inte de som kan ”go cold turkey” och bara slutar blogga, jag skulle behöva AB (Anonyma bloggare) minst.

Camilla skrev att hon kopplar ner varje dag??? Jag förstĂ„r inte ens en sĂ„dan mening, det bara mĂ„ste finnas nĂ„got fel i den! Kan man verkligen slĂ„ av uppkopplingen? Jag tror jag skulle ligga som en darrande geleklump om  gjorde nĂ„got sĂ„ galet Jag har konstant uppkoppling och Ă€r erkĂ€nt nĂ€tberoende. Det Ă€r bara att se sanningen i vitögat…fast redo för rehabilitering vet jag inte om jag nĂ„gonsin blir.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag en narkoman”

 1. Det här sa Camilla den 15 oktober, 2007 klockan 19:35 1

  Hi hi… utmana dig sjĂ€lv… Pröva! 🙂
  Sushin var underbaaar! 🙂
  Hoppas att du har en trevlig kvÀll i Stockholm.
  Kramar!

 2. Det här sa Cia den 15 oktober, 2007 klockan 19:47 2

  Hua…nej Jag har verkligen inte nĂ„gon lust att ens försöka… Jag behöver mitt nĂ€t… JÄMT!

 3. Det här sa Anna den 15 oktober, 2007 klockan 22:08 3

  Ne jag har oxÄ haft en del problem nÀr jag ska svara pÄ folks kommentarer hos mig =/
  Ja en nedrÀknare skulle jag ju kunna ha =) Det var en riktigt bra idé! Tror jag ska styra upp det i det nÀrmsta =)
  Kul att du gillade mina EFIT-bilder föresten ^^

 4. Det här sa Cia den 15 oktober, 2007 klockan 22:18 4

  Anna: Visst … Jag kan vara full av idĂ©er 😉 En del bra andra dĂ„liga 😉