Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

IKEAS lilla upprÀttelse

Skrivet av den 19 augusti, 2007 i Kattifnattarna

Kissekudden BĂ€stis frĂ„n IKEA Ja ja jo… Jag vet att jag gnĂ€llde nĂ€r IKEA katalogen kom ut. Nu Ă„kte jag och M en snabbsvĂ€ng för att köpa en ny dörrmatta till mig sĂ„ att kissarna har nĂ„got att spy hĂ„rbollar pĂ„. Jo precis so charmiga Ă€r mina illbattingar. PĂ„ vĂ€gen ut sĂ„g vi BĂ€stis blond. WOW Ă€ntligen nĂ„got för husdjuren som man faktiskt kan ha med ljusa hĂ„rtussar som charmtrollen Nicke, Nemo & Olympia. IKEA har i och för sig mage att kalla det dyna nĂ€r det i sjĂ€lva verket bara Ă€r en luddigtrasa med svans (LĂ„t er inte luras av den fluffiga bilden de har pĂ„ hemsidan). Men det som gjorde den sĂ„ bra var att den inte var i nĂ„gon galet skrikig fĂ€rg och precis rĂ€tt storlek för att ersĂ€tta min skrikiga strandhanduk som de okuperat. De godkĂ€nnde bytet direkt.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “IKEAS lilla upprĂ€ttelse”

 1. Det här sa nawiie den 20 augusti, 2007 klockan 23:27 1

  En sĂ„n dyna kanske jag bör köpa till min kisse 🙂

 2. Det här sa Cia den 20 augusti, 2007 klockan 23:44 2

  Ja fast den gĂ„r nog att sy bĂ€ttre sjĂ€lv…jag var bara desperat…hade ju snott deras handuk 😉 Fast just för att de gillar trasan sĂ„ kan jag rekomendera den.

 3. Det här sa Josefine den 22 augusti, 2007 klockan 20:45 3

  Kollade pÄ en sÄn hÀromdagen Ät mina kizar. Men fick aldrig tummen ur att köpa en. =[

 4. Det här sa Cia den 22 augusti, 2007 klockan 21:02 4

  Eftersom det Ă€r mer Ă€n trasa Ă€n en kudde har de för tillfĂ€llet krafsat ihop den till en hög 😉