Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ren nordisk design eller arvegods?

Skrivet av den 16 augusti, 2007 i Pryllebb

evasolo skÀrbrÀdorOhhh jag vill ha jag vill ha! Dansk design eller nordisk design Àr oförskÀmt snyggt. Jag har inte bestÀmt mig Àn om jag vill leva i ett hem enbart med möbler åla till exempel Voice furnitures Azzaro eller om jag eventuellt ska lÀmna ivÀg farmors Àrvda 30-talsmöbler pÄ lackning för att fÄ riktigt kritvit och blank finish med vita skinnsitsar.

Ärvda möbler frĂ„n farmor
Men Àrvda möbler omgjorda i modern tappning borde ju passa utmÀrkt tillsammans med lÀckra moderna designdetaljer eller? Jag Àr just nu galet förtjust i mÄnga Evasolo prylar till stor del för att de inte bara handlar om design utan Àven funktion. Min senaste förÀlskelse Àr de 3 skÀrbrÀdorna med hÄllare. DÀr har man tÀnkt till lite nÀr det gÀller designen. För att förhindra spridning av farliga bakterier som till exempel salmonella rekommenderas ju att man har olika skÀrbrÀdor för olika typer av mat. Evasolos brÀdor Àr uppmÀrkta sÄ att de gÄr att hÄlla ordning pÄ vilken som Àr till vad. Dessutom har de en stÀllning som hÄller isÀr dem sÄ att de torkar och inte stÄr lutade motvarnadra nÀr de inte anvÀnds. Fiffigt och snyggt!

Evasolos skÀrbrÀdor

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Ren nordisk design eller arvegods?”

  1. Det här sa nawiie den 16 augusti, 2007 klockan 21:02 1

    Jora, det Àr verkligen tur att jag alltid har koll pÄ Socker, han Àr bland det finaste jag har.