Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Att vara plaskvÄt eller inte

Skrivet av den 25 juli, 2007 i Skor,Stockholm

Plask frĂ„n TretornHar ju ganska nyligen kommit hem frĂ„n New York dĂ€r nya skor inhandlades. New York bjöd pĂ„ hetta som fick gatorna att bli mjuka pĂ„ sina stĂ€llen. Åter hemma i mitt Ă€lskade Stockholm insĂ„g jag att mina skor nog inte skulle uppskatta Stockholm lika mycket som jag gör.

Stockholm Ă€r mer som en kladdig pojkvĂ€n pĂ„ fyllan med sina vĂ„ta vattenpussar som geggar ner. Nej Thomas Ledin hade rĂ€tt nĂ€r han skrev Sommaren Ă€r kort (det mesta regnar bort). Minns med förfĂ€ran de dĂ€r höga gröna gummistövlarna frĂ„n barndomen, de som liksom aldrig kĂ€ndes som de satt pĂ„ ordentligt. DĂ„ för mĂ„nga Ă„r sedan bestĂ€mde jag mig för att jag hellre gick med blöta fötter Ă€n med gummistövlar! Men sĂ„ för ett tag sedan rĂ„kade jag fĂ„ syn pĂ„ dessa (Plask frĂ„n Tretorn) och nu tar jag mig en riktig funderare. Kanske kan mina fina nya skor fĂ„ bo pĂ„ kontoret och sĂ„ kan jag skaffa mig ett par Plask och skutta i pölarna pĂ„ vĂ€g till jobbet. För jag tycker rent av att de Ă€r lite lĂ€ckra, en anledning att bli plaskvĂ„t


7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Att vara plaskvĂ„t eller inte”

 1. Det här sa Daniel den 25 juli, 2007 klockan 18:07 1

  Vad hĂ€nde med de gamla goda gröna militĂ€rstövlarna? 😉 Fashion hit, fashion dit…nĂ€r du Ă€r ute i skogen och plockar svamp med attackmygg kollar de inte in dina stövlar 😉

 2. Det här sa Cia den 25 juli, 2007 klockan 19:43 2

  Daniel: Det var just dem jag skrev om… jag avskydde dem… och jag skulle aldrig gĂ„ i skogen och plocka svamp bland attackmyggor…
  (lÀste du inte mitt inlÀgg?)

  NĂ€r jag pratar fotbeklĂ€dnader handlar det heller inte om fasion/mode…

  Jag Ă€r fetishist… sĂ„ enkelt Ă€r det. 😉

 3. Det här sa diana den 26 juli, 2007 klockan 12:57 3

  Gillar stövlarna pĂ„ bilden, men bara tanken att ha pĂ„ sig dem fĂ„r mina fötter att osa 😉

 4. Det här sa Cia den 26 juli, 2007 klockan 13:56 4

  Diana: *ASG* Ja det tĂ€nkte jag inte pĂ„. Jag har inte haft det som stortproblem…men mina gympisar Ă€r inte att leka med… Jag lider verkligen… och troligen de som Ă€r med mig nĂ€r de Ă„ker av…

  Vi har dusch pĂ„ jobbet jag fĂ„r vĂ€l tvĂ€tta fötterna regniga dagar 😉

 5. Det här sa rbrslv den 15 september, 2007 klockan 21:54 5

  Har du köpt dem Ă€nnu…??…*leeer*
  Är ju höst nu, osv…..;)

 6. Det här sa Cia den 15 september, 2007 klockan 23:12 6

  Nope… finns annat som prioriteras av mig…men jag gillar dem verkligen.

 7. Det här sa Maria den 19 april, 2009 klockan 8:17 7

  Wow, vilka stövlar 🙂

  japp eller hur!
  .