Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vad ni tycker…

Skrivet av den 23 juli, 2007 i Svammel

Jag har laggt till en röstningsfunktion som fĂ„r heta frĂ„gelĂ„dan tills jag kommer pĂ„ nĂ„got bĂ€ttre… Nu nĂ€r nĂ„gra tagit sig tiden att faktiskt lĂ€gga en röst kom jag pĂ„ att det vore interessant att veta vad som inte Ă€r bra.. attt klaga utan att kunna motivera det Ă€r trĂ„kigt. Hur ska jag kunna bli bĂ€ttre?… Att ge beröm Ă€r visserligen trevligt Ă€ven om det inte Ă€r fullt lika konstruktivt… Ser fram emot era kommentarer hĂ€r.

15 har sagt sitt

15 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vad ni tycker…”

 1. Det här sa Daniel den 24 juli, 2007 klockan 15:42 1

  Hur bra som helst, dock saknar jag alltid möjligheten att kommentera och utveckla det man röstar pÄ.

 2. Det här sa Cia den 15 augusti, 2007 klockan 13:37 2

  NÄgon som kallade sig M la en röst men gav inte korrekt email och kan med andra ord inte stÄ för sin kommentar.

  Jag Àr bara intresserad av konstruktiv kritik som personen kan stÄ för.

 3. Det här sa Cia den 21 augusti, 2007 klockan 18:51 3

  Återigen har jag fĂ„tt en röst med en kommentar som dĂ€r personen inte kan stĂ„ för det den sĂ€ger, dĂ„ den ger mig mailadressen suckmydick@hotmail.com.

  Personen i frĂ„ga vet inte vad konstruktiv kritik Ă€r…alltsĂ„ hur förbĂ€ttrar jag sajten.

  Jag gör omskrivning för dess inlÀgg Àr sÄ ohyfsat och dÄligt skrivet att jag inte vill ha det med pÄ min sida.
  Kontentan: din sida Ă€r dĂ„lig (men ingen kommentar varför eller hur den kan bli bĂ€ttre = okonstruktivt och ointressant). tydligen gör det sajten sĂ€mre att jag Ă€r ful (Vare sig jag Ă€r det eller inte… gör det bloggen bĂ€ttre om den som skriver Ă€r vacker?)
  Den enda anledningen till att jag fĂ„r besökare Ă€r för att jag har webcam (Blir sidan bĂ€ttre utan webcam?). SĂ„ skriver personen Peddogubbar… *skrattar* jag Ă€r ju trotts allt 37 Ă„r! nej för mig lĂ„ter det mest som personen Ă€r avundsjuk och dĂ€rför vill vara elak. LĂ€s mitt inlĂ€gg som jag skrev första gĂ„ngen personen kom hit och var ohyfsad. NĂ€r allt kommer omkring sĂ„ har personen kommit tillbaks igen trots att den inte tyckte om sidan första gĂ„ngen, vilket ju Ă€r ganska dumt tycker jag.

  Hur som helst jag tar den typen av kritik som inte Àr konstruktiv som ointressant för mig och dÀrför inget jag vill uppmuntra. SÄ fortsatt sÄnt kommer att ignoreras. Jag har ocksÄ tagit bort personens röst pga att motiveringen var framförd som den var

 4. Det här sa Marie den 9 september, 2007 klockan 23:42 4

  Mycket bra men ibland svÄrlÀst skulle gÀrna se att texten var nÄgra grader större.

 5. Det här sa Cia den 9 september, 2007 klockan 23:57 5

  Marie: Tack det var bra och konstruktiv kritik. SÄ lÀnge jag behÄller den hÀr designen har jag dock inga planer pÄ att öka storleken pÄ texten. Den var större frÄn början men dÄ trivdes jag inte sjÀlv med att lÀsa texten. Jag hoppas att du ska tycka det Àr vÀrt att stanna till och lÀsa ibland i alla fall.

 6. Det här sa M den 10 september, 2007 klockan 9:46 6

  Ett tips…
  HÄll ner CTRL och tryck pÄ + sÄ blir texten ett steg större för varje tryck pÄ +
  Med – (minus) istĂ€llet för + blir texten Ă„ter mindre.
  Provade detta i IE7 och FF utan nÄgra större problem.
  🙂

 7. Det här sa Cia den 10 september, 2007 klockan 10:06 7

  TACK !!! M… Hoppas det kan lösa det för de besökare som tycker jag valt för liten font.

 8. Det här sa godtimes den 13 september, 2007 klockan 0:58 8

  SÄ snygg och lÀcker. Gillar verkligen din design. Proffsig och vÀlgjord. En fröjd för ögat!
  MVh godtimes

 9. Det här sa Cia den 13 september, 2007 klockan 10:30 9

  Tack gotimes det ska kÀnnas behaligt att komma hit och lÀsa.

 10. Det här sa Sofie den 14 september, 2007 klockan 18:36 10

  platt och dĂ„ligt stavning. tror den skulle fĂ„ ett lyft om du lĂ€rde dig hur man skriver – gĂ„ en skrivarkurs eller nĂ„’t. och lĂ€s fler böcker, ditt sprĂ„k Ă€r inte bra! ”kattĂ€gd blondin” – Ă€r du Ă€gd av en katt eller? :O

 11. Det här sa Cia den 15 september, 2007 klockan 12:08 11

  Sofie: Tack för att du försökte ge konstruktiv kritik, det uppskattar jag och lÄter sÄ klart din röst och din kommentar vara kvar.
  Jag tar dock inte sĂ„ allvarligt pĂ„ just din kritik dĂ„ jag upplever att du kastar sten i glashus. Du börjar din mening med liten bokstav och gör ett syfningsfel omedelbart, dĂ„ det sĂ„ vitt jag vet inte finns nĂ„got som heter platt stavning. Jag antar att du vill sĂ€ga att du upplever min text platt men det Ă€r inte vad du skrivit. Sen skriver du dĂ„ligt stavning, det heter dĂ„lig stavning eller eventuellt dĂ„ligt stavat. NĂ€r det gĂ€ller ”KattĂ€gd blondin” sĂ„ Ă€r det precis det jag vill sĂ€ga, att mina katter Ă€ger mig sĂ„ det stĂ„r helt korrekt dĂ€r, dĂ€rmed tycks mitt sprĂ„k fungera utmĂ€rkt. NĂ€r det gĂ€ller stavning sĂ„ Ă€r jag en kratta och slĂ€nger dessutom ofta om bokstĂ€verna nĂ€r jag anvĂ€nder tangentbord, jag har bestĂ€mt mig för att hellre skriva Ă€n att inte göra det alls trots att det blir sĂ„na fel ibland. De som inte vill lĂ€sa det jag har att sĂ€ga pĂ„ grund av sĂ„na fel hittar sĂ€kert andra bloggar de kan lĂ€sa istĂ€llet.

  Jag har gÄtt pÄ skrivkurs och fÄtt MVG sÄ antagligen passar inte mitt sÀtt att skriva just dig dÄ det Àr smak som avgör. Jag hoppas du hittar andra bloggar att gÄ till dÄ du helt klart inte trivs med min. Din kritik kÀndes nÀstan enbart subjektiv men jag tackar i alla fall för att du tog dig tid. Har du nÄgon egen blogg som jag kan fÄ kika pÄ?

  Ha det bra!

 12. Det här sa Madeleine den 18 september, 2007 klockan 11:58 12

  Det enda jag tycker kan förÀndras Àr radavstÄndet. Personligen tycker jag att det blir ett nytt stycke vid varje ny rad och det gör mig förvirrad. Men sÄ klart beror det pÄ frÄn person till person

 13. Det här sa Cia den 18 september, 2007 klockan 18:48 13

  Madeleine Mmm kanske har du rÀtt, ska kÀnna pÄ den kritiken. Det kanske Àr för stort avstÄnd nÀr jag tog ner tstorleken pÄ texten tidigare.

 14. Det här sa Kicki den 18 september, 2007 klockan 21:11 14

  Snygg layout! JĂ€ttekul att den hintar om din personlighet 🙂

 15. Det här sa Cia den 18 september, 2007 klockan 21:49 15

  Kicki: Tack…och ja det Ă€r mina prylar som dyker upp som bakgrund 😉 SĂ„ det finns en hel del av min personlighet i designen.