Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kärleken är en drog – konsten att göra slut

Skrivet av den 23 juli, 2007 i Rökfritt

Sluta röka!Det borde vara ett lätt beslut att dumpa den där ciggen, men i dag är en sån där jobbig sluta röka dag, psyket mer än kroppen kräver sin cigg. Hon sitter där som en liten djävul på min axel och viskar förföriskt.
– Jag vill ha dig, jag längtar efter dig
Det värsta är att jag saknar den lilla bitchen jag också, men tanken är ju att hon ska bort och ut ur mitt liv. Trots det sitter jag här och tänker på hur skönt hon smeker mig, kyssarna som fyller mig med lugn, hur hon lockande slingrar sig runt mig, hur gott hon doftar (Jo bara en rökare kan förstå), kärleksfullt berättar hon hur hon älskar mig.

Min lust är min last. Under 20 års tid har hon jobbat på att förslava mig och bryta ner min kropp för att jag ska vara svag och böja mig för hennes vilja. Jag har tacksamt tagit emot hennes tröst under svåra stunder, som en misshandlande partner har hon fått styra mig.

Några som hängde med på 80-talet Känner till Vanna White från Wheel of fortune, min lilla djävul heter Vana Nikotina Black. Och jag kan bara säga att Vana är inte helt lätt att bli av med hon dyker liksom upp i alla möjliga situationer och på alla platser där jag vistas dagligen – jävla stalker! Inte nog med att hon dyker upp över allt, Nikotina är dessutom ett nervgift och hon klampar helt obekymrat runt på mina nerver än mer nu när hon inte får vara en del av mitt liv. Det inte alla vet är att hon är en extremt manipulativ och påverkar hjärnan på liknande sätt som hennes polare Heroina och Kokaina så det är inte konstigt att abstinensen sätter in och att jag längtar efter henne.

Ingen har tyckt till än