Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Önskar jag var känslolös

Skrivet av den 14 juli, 2007 i Negativ

;-( Det är för jävligt när några dockor ska peka ut för mig att jag slösat bort mitt liv. Att jag gett min kärlek till dem som inte har kärlek att get tillbaks. 🙁 Jag orkar inte slösa bort mer av min tid på kärlekslösa förhållanden det betyder att jag väljer att vara singel… Jag kommer aldrig att bli älskad… men jag orkar inte med smärtan av att älska och inte bli älskad tillbaks… ;-( Att älska är slöseri med tid…Fan att leva är slöseri med tid… vad leder det till? Inte till lycka i alla fall…och inte gör jag någon annan lycklig heller…  Det finns de som säger bättre att älska och förlora än att aldrig fått älska… men det är skitsnack… den som sa det visste inte vad den pratade om… ;-( Skrev jag slösat bort mitt liv i början? Det var kanske fel… jag önskar att jag aldrig blivit född… det finns ju ändå ingen mening med livet… 🙁

Ur Avenue Q – There’s a Fine, Fine Line

There’s a fine, fine line between a lover and a friend;
There’s a fine, fine line between reality and pretend;
And you never know ’til you reach the top if it was worth the uphill climb.

There’s a fine, fine line between love
And a waste of time.

There’s a fine, fine line between a fairy tale and a lie;
And there’s a fine, fine line between ”You’re wonderful” and ”Goodbye.”
I guess if someone doesn’t love you back it isn’t such a crime,
But there’s a fine, fine line between love
And a waste of your time.

And I don’t have the time to waste on you anymore.
I don’t think that you even know what you’re looking for.
For my own sanity, I’ve got to close the door
And walk away…
Oh…

There’s a fine, fine line between together and not
And there’s a fine, fine line between what you wanted and what you got.
You gotta go after the things you want while you’re still in your prime…

There’s a fine, fine line between love
And a waste of time.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Önskar jag var känslolös”

 1. Det här sa Eva den 14 juli, 2007 klockan 11:49 1

  Jag förstår precis hur du menar… det är tufft att leva! Och det känns på precis alla sätt, riktigt jävligt ibland.
  Önskar att jag kunde lindra din smärta, min smärta.. men jag vet f-n inte hur man gör.
  Kram Eva

 2. Det här sa Cia den 14 juli, 2007 klockan 14:12 2

  Tack Eva… Om jag visste hur man gjorde skulle jag löst stora delar av jordens problem…
  Olycka är nog universel smärta det spelar ingen roll om man är fattig eller rik, ”ful” eller ”vacker”, mätt eller hungrig… känner man hopplöshet är det nog detsamma vart och vem man är… lika förbannat jävligt.