Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

TidsresenÀr

Skrivet av den 12 juli, 2007 i Svammel

Enligt Einstein lĂ€r det ju vara möjligt att göra resor i tiden dĂ„ tidsaxeln lĂ€r vara böjd om jag inte missminner mig helt. Men jag har faktiskt gjort en riktig tidsresa och dĂ„ menar jag inte tillbaks pĂ„ minnenas vĂ€g utan absolut pĂ„taglig, verklig och uttröttande. Jag reste helt enkelt tillbaks i tiden 6 timmar. DĂ€r det blev mest pĂ„tagligt var i min kamera som var instĂ€lld pĂ„ min normala tid. Jag har en arbetskamrat som ocksĂ„ gjort en tidsresa och hamnat lite bakom i tiden och Ă€n sĂ„ lĂ€nge Ă€r han fast hĂ€r i vĂ„r tid
 han har en tvillingbror som föddes 10 minuter efter honom och nu helt plötsligt Ă€r en hel massa timmar Ă€ldre Ă€n honom pĂ„ hans födelsedag
 I princip Ă€r det inget konstigt med detta och inga "stargates" eller andra mystiska maskiner behövs 
SjĂ€lv anvĂ€nde jag bara ett plan och flög till NY, min arbetskamrat Ă€r frĂ„n Australien sĂ„ han har liksom fastnat flera timmar efter sin bror

Jag har tagit mig tillbaks till min tidszon men tidsresor sker inte helt smĂ€rtfritt
 Jag har en dygnsrytm som inte Ă€r helt överens med mig


Ingen har tyckt till än