Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kärlek vid första ögonkastet

Skrivet av den 6 juli, 2007 i Skor

Skor från Nine West
Jag passerade ett fönster och på andra sidan glaset fanns himmelriket. Jag föll som en fura för i en alldeles för stor mängd skor som tindrade som juveler i olika färger. Ha begäret växte jag bara måste få äga några av dessa skönheter skulle jag våga kliva över tröskeln? Skulle förhäxningen som fångat mig i sitt skimrande nät plocka varenda liten peng som fortfarande fanns på mitt konto? Med M som min skyddande riddare vågade jag till slut kliva in i den förtrollade världen. Jag var som ett barn i en godisaffär ögonen tindrade och jag gick och liksom provsmakade favoriterna genom att låta expediten ta fram min storlek och låta skönheterna omsluta mina fötter. Mina fötter skrek av smärtan från dagar av vandrande på New yorks gator men lugnades av skornas smekningar. Jag visste att jag ville äga ett stort antal och fick ta flera tunga beslut men två härliga par packades ner i sina små skolådor och fick följa med mig ut i världen. Det är inte lätt att älska skor speciellt inte Nine West då det ser ut att bli en kärlekshistoria med ett bitterljuvt slut… Två fick följa med men så många blev lämnade kvar utan möjlighet för mig att shoppa vidare online när kassan åter fyllts på. Jag sörjer mina oåtkomliga skor och glädjs åt älsklingarna som fick följa med hem.

Ingen har tyckt till än