Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Sataywraps alĂĄ Halvfabrikatens Drottning.

Skrivet av den 2 maj, 2007 i Middagstipset

Sataywraps middag En rĂ€tt som uppfanns för flera Ă„r sedan och har legat i trĂ€da ett tag dĂ„ Blue Dragon hade frĂ€ckheten att sluta med SataysĂ„sen (ingen annan dög, de var mer som kryddat jordnötsmör och hua det passar inte mig) provade konkurenter ( se bild) men de var som sagt bara klet. Nu har Blue Dragon börjat sĂ€lja den igen… Hurra!
Sataykryddmixen för att krydda kycklingen med kommer frÄn Santa Maria

 Sataywraps

3 frysta kycklingfiléer
1 pÄse Santa Maria Sataykryddor (Halvfabrikat)
1 burk Blue Dragon SataysÄs (Halvfabrikat)
1 gul eventuellt röd paprika
2 tomater
1 burk keso
1 sexpack med vetetortillas (Halvfabrikat)

Tillredning
Halvtina kycklingfileerna sÄ att de Àr hÄrda men inte genomfrusna, det Àr mycket lÀttare att skÀra dem i supertunna skivor (SkÀr snett ner över filén sÄ fÄr du större skivor trotts att du skÀr dem tunna) . Blanda den torra kryddblandningen med en matsked olja och en matsked vatten. slÀng ner kycklingstrimlorna i blandningen och rör runt sÄ att de fÄr ett jÀmt lager kryddor pÄ sig. Nu till det lite pilliga men det Àr vÀrt besvÀret, stek kyckling strimlorna en och en pÄ medelhög vÀrme. Strimlorna lÀggs slÀtt mot pannan nÀr de blivit vita pÄ ovan sidan kan du vÀnda dem en snabbis.

Hacka paprika och tomat

VÀrm tortillabröden  enligt instruktionen pÄ förpackningen.

 LÀgg pÄ kyckling, tomat, paprika, keso och Blue Dragon sataysÄs pÄ brödet. vik upp underkanten av brödet ochrulla sedan ihop den.

 Hoppas det smakar! Jag Àlskar det i alla fall.

Ingen har tyckt till än