Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Besök i mitt privata helvete

Skrivet av den 3 april, 2007 i Negativ

Jag tror jag hamnat i en riktig 40Ärskris, kanske en aning tidigt men dÄ kan jag ju leva med den i flera Är. Tokrasade kÀndes som jag stog i hissen högst upp i Empirestate building och sÄ kapade nÄgon hisslinan och jag bara föll och föll. HissjÀveln stannade inte ens nÀr jag kom till botten jag bara föll och föll och föll, var pÄ vÀg till mitt eget privata helvete.

KÀnslorna som kom över mig kan summeras:

  • OĂ€lskad
  • Utan riktigt hem
  • Barnlös
  • Ett jobb dĂ€r chefen fĂ„r mig att mĂ„ piss rĂ€tt ofta
  • Fet
  • Ful

Och allt detta nÀr halva livet gÄtt
 Det Àr inte kul att se tillbaks och inse att jag levt utan att ha nÄgot bestÄende
 Jag har inget jag Àr inget.

FÄnigt tycker sjÀlv inte om att lÀsa gnÀllbloggar och sÄ sitter jag hÀr och vÀltrar mig i min egen olycka.

GrÄter floder, timmar i strÀck och det finns nÀtter dÄ jag önskar att jag ska slippa vakna dagen dÀrpÄ.

Att orka kravla sig upp frÄn helvetet, just nu kÀnns det som om jag inte ens vill det.
 

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Besök i mitt privata helvete”

  1. Det här sa rbrslv den 22 april, 2007 klockan 17:40 1

    Ni/(du) Ă€r ju tex en hĂ€xmĂ€starinna pĂ„ hemside tillverkning, webdirector eller vad det kan heta, sĂ€llan man ser sĂ„ snygga sidor nĂ€r man surfar runt pĂ„ nĂ€tet som just Dina, det Ă€r NĂ„tt bestĂ„ende du kan…