Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Fantastiskt kul att leka gud!

Skrivet av den 13 juni, 2006 i Svammel

Jo jag vet att SIMS har funnits i evigheter. Men min burk har helt enkelt inte klarat av det. Nu √§r l√§get ett annat. D√§rf√∂r har jag och M skaffat nya familjer, yupp s√• √§r det! Vi uppdaterar varandra om vad som h√§nder och kallar dem vid namn. F√∂rutom att leka gud blir man byns skvallerk√§rring. F√∂r tillf√§llet har M ett helt kollektivboende i sitt hus medan jag har tv√• nymfomaner som √§r livr√§dda f√∂r fasta f√∂rh√•llanden i mitt. Kom nu inte med n√•gra Freudanalyser pga det…


Ren kalabalik kan uppstå om vi någon gång spelar varandras hus. Häromdagen fixade M ihop min sim(Nina)  med fel kille och det blev ett herrans liv på sim nr 2 (Olivia). Nymfoman eller inte man rör inte mammas pojkvän, men å andra sidan är det katastroferna som är riktigt kul. Om det nu finns en högre makt i verkliga livet sitter den nog och skrattar galet ibland.
 

Nä i mitt nästa liv ska jag bli äkta gudinna, det tycker jag låter som den ultimata planen.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Fantastiskt kul att leka gud!”

  1. Det här sa verynicetoo den 16 november, 2006 klockan 18:32 1

    spännande