Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dominatrix?

Skrivet av den 13 juni, 2006 i Svammel

Om porriga namn, Silverfisken skrev om sin kollega Candy Hertz och antydde att det lÀt som ett namn för en Domina. Jag hÄller med om att det lÄter porrigt eller som jag kommenterade i hans blogg kanske mer ett namn pÄ en Bondbrud. NÄgon Dominatrix  lÄter det i varje fall inte som.

Nu Ă€r det en gĂ„ng för alla sĂ„ att min hjĂ€rna gĂ€rna tar lĂ„nga omvĂ€gar och slutligen har Ă€ndstationer som kan vara totalt orelevanta. Hur som helst virvlade tankarna och vips fick jag en nĂ€stan desperat lĂ€ngtan av att lyssna pĂ„ Jennifer Brown ”Two in the morning” Ă€r ju en sĂ„ förbaskat skön lĂ„t. Hon mĂ„ ha ett oskyldigt namn men i henne bor nog en liten gömd Dominatrix

Two In The Morning, Text
”I want you to see my body naked touching you in every dream
So when I tie you up and then go down you might not scream
I wanna be crazy and not care about what people say
Nobody has to know that I want you to be my slave
Chorus
Don’t go to sleep I just might call
To throw you up against the wall
I want to be the girl who smiles standing by her man
But secretly i want you kneeling when I raise my hand”
– Jennifer Brown

RĂ€tt lĂ€cker bild faktiskt, kan se henne vinkla handleden en aning och vips sĂ„ sitter Ă€lsklingen dĂ€r pĂ„ knĂ€. Tja dĂ€r ser man vart lite godis för mina tankar sĂ„ hĂ€r en tisdagseftermiddag (Jennifer hade föresten Ă€ven en hit med lĂ„ten ‿Tuesday afternoon).

Ingen har tyckt till än