Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

I-lands problem

Skrivet av den 20 maj, 2006 i Svammel

I-lands problem
Tycks vara ett uttryck i tiden, den senaste veckan har jag lÀst det överallt.
Det anvÀnds nÀr nÄgon gnÀller över nÄgot som om man sÀtter det i ett större perspektiv Àr trivialt.

För att ta ett exempel sÄ lÄnar jag detta frÄn Anders blogg
‿Dagens I-landsproblem
Skrivet av Anders 13 maj 2006, klockan 17:43
Dagens I-landsproblem: Jag Ă€r sĂ„ mĂ€tt att jag nĂ€stan mĂ„r dĂ„ligt. Shit, jag skulle inte ha Ă€tit en hel pizza. All min trĂ€ning under veckan försvann rent ut sagt i ett nafs.‿

Men varför ska allt alltid sÀttas i ett större perspektiv? Jag mÄr inte bÀttre av det, ibland Àr mina smÄ bekymmer stora för mig. Som idag pÄ jobbet, jag har nÀstan fÄtt ordning pÄ e-shoppen och sÄ fÄr de för sig att uppgradera. I praktiken betyder det, börja om!
Gahhhh jag ville verkligen skrika men sjönk bedrövad ihop och sĂ„g elendet börja om… Nej jag tycker inte om vĂ„r inköpta e-shopslösning Zpider och tror att vid version 3.5 kanske den Ă€r OK. Vi har precis uppgraderat till version 1.3 sĂ„ det lĂ€r dröja
Och hÀr sitter jag vid min nya fina laptop och gnÀller!
– I-landsproblem!!!

Ingen har tyckt till än