Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fotboja eller fÀngelse?

Skrivet av den 15 maj, 2006 i Kattifnattarna

I familjen ingĂ„r tre katter varav i varje fall en har tendens till att vara ”kamakazikisse”. Det betyder att han gĂ€rna parkerar i blomlĂ„dorna pĂ„ balkongen. TyvĂ€rr verkar han vara helt omedveten om att vi bor 5 trappor upp. Eller sĂ„ vet han att han har alla 9 liv kvar, för det finns ett tydligt dödsförakt i hans balkonguppförande.

VadÄ? Katter landar ju alltid pÄ fötterna! tycks han sÀga. Nu Àr det sÄ att jag inte Àr helt övertygad om det, och sÄ vitt jag vet finns det inga som helst vetenskapliga bevis för att just sÄ Àr fallet.

SÄ för oss fanns bara en lösning, gör om balkongen till fÀngelse. För jag Àr helt övetygad om att han inte heller skulle respektera restriktioner som en eventuell fotboja skulle utgöra.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Fotboja eller fĂ€ngelse?”

  1. Det här sa MySecretWindow.se » FrĂ„n 5000mÂČ till 4mÂČ den 12 mars, 2009 klockan 22:35 1

    […] snabbt brinner upp under sommarens stekande sol. Dessutom har jag ju valt att göra den till ett fĂ€ngelse. Men oj vad jag har lust att fixa till den. DĂ„ behöver jag ju lĂ€mpliga klĂ€der för mitt […]