Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Indiskt pÄ menyn

Skrivet av den 17 november, 2012 i Ditt och datt


M och jag halvt bjöd in oss sjĂ€lva till S, E & O pĂ„ indiskt för att M köpt öl som skulle passa indisk mat. Kan meddela att ölen inte passar till nĂ„got alls dĂ„ ingen gillade den. Men matten var toppen. Retade S lite för att jag fick Cava och inte ”riktigt” bubbel … Men det var trevligt och allt var gott inklusive Cavan 🙂 S inbjuder alltid lite till att man ska munhuggas. Fast idag fick jag inget svar pĂ„ tal. SĂ„ jag fĂ„r vĂ€l igen senare istĂ€llet. E bjöd in sig pĂ„ Saffransbullbak innan lucia. Jag sa att hon var vĂ€lkommen men att jag inte tar ledigt frĂ„n jobbet för det 🙂 Ska bli gott med lite lussebullar. Vi mĂ„ste nog baka en stor jĂ€kla blĂ„bĂ€rspaj först för Ms mamma har fyllt vĂ„r frys med lingon och blĂ„bĂ€r 🙂

Fick till slut en fin bild pÄ O för det var sÄn himla fart pÄ ungen att det blev suddigt eller sÄ var hon felvÀnd pÄ vÀg bort eller sÄ vart nÄgot annat galet med bilden. Den hÀr hade varit perfekt om hon kikat in i kameran antar jag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Indiskt pĂ„ menyn”

 1. Det här sa Camillas dagar den 18 november, 2012 klockan 0:48 1

  Gud sĂ„ söt hon Ă€r! 🙂
  Indiskt Àr jÀttegott, varför har jag inte Àtit det pÄ sÄ lÀnge?!

 2. Det här sa Cia den 18 november, 2012 klockan 13:39 2

  Ja en ovanligt lyckad unge har de producerat 🙂

  VI har inte Ă€tit det sedan M var i Indien och fick salmonella 🙂 SĂ„ jag har slutat föreslĂ„ det. NĂ€r M sjĂ€lv föreslog det blev jag hur glad som helst.

 3. Det här sa Linda den 18 november, 2012 klockan 14:20 3

  Mmm.. indiskt.. hĂ€r blev det lamm – ovanligt va??? hhaha…

 4. Det här sa Cia den 18 november, 2012 klockan 14:40 4

  Det blirlÀtt man kör sÄnt som Àr invant.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?