Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Lipsill

Skrivet av den 27 december, 2010 i Ditt och datt

OK sÄ har jag legat och lipat i spÄret. Gick sÄ bra sÄ fram till sista backen dÀr jag rasade. Bonk och min axel vill inte funka som den ska. Men det gick sÄ bra i spÄret i övrigt att jag nog varit lyckohög nÀr vi kom till bilen om jag inte rasat dÀr pÄ slutet. FAN!

Nu fĂ„r vi se hur axeln Ă„terhĂ€mtar sig. Jag och just den dĂ€r backen Ă€r inte kompisar kan man sĂ€ga. Fast förra gĂ„ngen vi Ă„kte ramlade jag hela 3 ggr, nu gjorde jag bara en rova. Även om det var en grovrova.

NÀsta gÄng jag ramlar har jag beordrat M att fota elÀndet. Han muttrade nÄgot om att han inte skulle ha fotat mig idag dÄ han fick Déjà vunÀr jag lÄg dÀr och inte rörde mig men ojade om att det gjorde ont.

Kan meddela att det trots allt Àr svanskotan som lider mest Àven idag Àven om puckoaxeln jÀvlas igen.

Har INTE gett upp. Mycket tack vare att M Àr sÄ fantastiskt stöttande och harvar runt med mig i min takt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lipsill”

 1. Det här sa Camilla den 27 december, 2010 klockan 21:27 1

  Du Àr sÄÄÄ himla duktig Cia!!! Bra kÀmpat! Den dÀr sista backen skulle jag ta av mig skidorna och gÄ nedför nÀsta gÄng.
  Jag hade ju önskat mig ett balansarmband pĂ„ Stadium, som jag fick av T i julklapp. Testade det dĂ„ jag Ă„kte i lördags och jag kĂ€nde mig faktiskt mycket mindre vinglig. Det heter Power-balance och kostar 399:- pĂ„ Stadium (som sagt). Kan vara vĂ€rt att testa. AnvĂ€nds tydligen av mĂ„nga elitidrottare, bara en sĂ„n sak liksom. Vi och eliten. 😉
  Jag vill gĂ€rna se mer skidkort, det Ă€r sĂ„ himla kul att se att du Ă€r ute och Ă„ker och gillar det (förutom backen dĂ„…)

  Men den Ă€r ju sĂ„ himla lĂ„ng, vi kommer ju aldrig ner om jag inte Ă„ker 😉
  Fast tanken har slagit mig för fy vad jag blivit skraj för den. Men vi ska hitta flackare spÄr att köra nu, sÄ kan vi ta backarna senare. Problemet att backspÄret Àr ett av fÄ vi hittat som har belysning.
 2. Det här sa Carina den 28 december, 2010 klockan 8:22 2

  Bra jobbat Cia, skam den som ger sig liksom 😉

  Ja fast jag lider idag. mest i nacken faktiskt… mycket mĂ€rkligt

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?