Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Förpliktelser

Skrivet av den 19 december, 2010 i Ditt och datt

Ja nĂ€r man har rötter i Finland sĂ„ ska det till att man ska ha kĂ„lrotslĂ„da pĂ„ bordet till jul. Jag Ă€ter den inte men mamma vill absolut ha. Nu Ă€r hon ju sĂ„ skröplig att hon inte kan gĂ„ ut sjĂ€lv pĂ„ vintern och kĂ„lrötter Ă€r vĂ€ldigt hĂ„rda att trilskas med. Jag kan lova att ja upptĂ€ckte det nĂ€r jag skulle köra dem genom potatispressen. Ja ni förstĂ„r varför jag nu stod och lagade denna hmmm…. delikatess. Vi fĂ„r vĂ€l se pĂ„ julafton om den fĂ„r nĂ„d, sjĂ€lv har jag ju ingen aning om hur den ska smaka. Nu ligger det i alla fall tvĂ„ i frysen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Förpliktelser”

  1. Det här sa Linda den 20 december, 2010 klockan 13:28 1

    Har jag aldrig smakat.. men tja.. det kanske Ă€r smaskigt…

    Nej det Àr inte smarrigt, fast jag gillar ju inte rotmos heller.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?