Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fart och flÀkt

Skrivet av den 15 augusti, 2010 i Inredning

Jag har letat och letat efter en golflĂ€kt som inte Ă€r galet ful. Vet ni, det finns inte sĂ„ mĂ„nga sĂ„dana. Framför allt inte i Sverige. NĂ€r det gĂ€ller elprylar sĂ„ stĂ€ller det ju till ytterligare problem. Hittade en jag gillade men den hade Texa Design slutat med för lĂ€nge sedan (Ta ner den frĂ„n hemsidan dĂ„!!!). Sen hittade jag en i USA, dĂ€rifrĂ„n levererar de sĂ€llan och dessutom blev ju det hĂ€r med strömmen ett problem. Till slut hittade jag denna frĂ„n Design online i Holland. Om jag bara lyckas fĂ„ till betalningen sĂ„ ska den vara pĂ„ vĂ€g. SĂ„ sen Ă€r jag Ă„ter redo för heta somrar 🙂 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fart och flĂ€kt”

 1. Det här sa Åsa den 16 augusti, 2010 klockan 8:16 1

  JĂ€ttesnygg!
  Hoppas du fixar det sÄ du kan köpa den!

  Ja jag har fÄtt svar via mejl, men jag vill betala via Paypal eller med kreditkort inte med en direkt bankinbetalning vilket inte kÀnns helt OK.
  Och de uppgifterna har jag inte fÄtt.
 2. Det här sa Linda den 16 augusti, 2010 klockan 18:08 2

  DĂ„ hĂ„ller jag tummarna att betalningen löser sig…

 3. Det här sa emma den 17 augusti, 2010 klockan 1:12 3

  heeej, guud vad fin blogg du har!
  puusss <33 😆

  Tack, har sagt att jag ska optimera temat sedan jag byggde det… Men det Ă€r fint om man har snabb uppkoppling 😉
 4. Det här sa C a m i l l a den 17 augusti, 2010 klockan 14:07 4

  SĂ„ klart att du inte kan gĂ„ och köpa en pĂ„ Onoff… 😉

  NĂ€ det gĂ„r bara inte… De Ă€r dessutom dyrare 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?